חפש מתכונים:       
שלום אורח
24.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בשר לאסדו ואופן הכנה

מאת: שף אריאל רוזנבלוםאסדו15/07/200914246 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   למקצוענים
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

אנטריקוט אסאדו
רכיבים ל - 6 סועדים

* נתח שלם של אנטריקוט ללא מכסה השומן החיצוני
* מלח, פלפל שחור טחון טרי



אופן ההכנה:

הכנה:
מכינים את גריל פחמים: הרשת צריכה להיות במרחק של כ-30 סמ מהגחלים.
מניחים בתחתית המנגל שכבה אחת של גחלים בצפיפות דלילה יחסית(שומרים בצד גחלים
נוספות כדי למלא את הגריל בהמשך). העיקרון הוא, צליית הבשר בחום נמוך מאד
ולאורך זמן רב.
מניחים את הבשר על הרשת ונותנים לו להיצלות לאיטו במשך כשעתיים וחצי. במהלך
הצלייה הופכים את הנתח מצד לצד. במהלך הצלייה גם ממליחים ומפלפלים את הנתח.
צולים אותו עד שהוא שחום לגמרי ופריך ביותר מבחוץ אך בפנים ורדרד ורך.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

שף ויועץ קולינרי אריאל רוזנבלום.

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף אריאל רוזנבלום

מתכונים נוספים בנושא אסדו

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1112808 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מאת: אסף גולןאסדו13/10/1021418 צפיות
אני רוצה מחר לעשות לחברים שלי מנלגל ברצוני לדעת איך עושים אסדו על האש

מאת: שף יעקב אסדו06/09/109891 צפיות
מנת בשר טעימה ונימוכה שילוב טעמים מדהים בכל נגיסה

מאת: שף יעקב אסדו09/07/1023260 צפיות
מנת בשר אמיתית כמו בכל המסעדות המפורסמות



מאת: רז ממרודאסדו24/02/0913338 צפיות
קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע, מהווים תפאורה מושלמת לנתחי הבשר החמים והעסיסיים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported