לבצק: לתוספת:דובוני גומי או סוכריות עדשים ממרח שוקולד או ממרח מתוק אחר2 וחצי כוסות קמח1 כף אבקת אפיה1 כפית תמצית ונילחצי כפית מלח 200 גרם חמאה1 כוס סוכר חוםרבע כוס סוכר לבן2 ביצים גדולות
1.לרכך את החמאה ולעבד אותה במעבד מזון.
2.להוסיף תמצית וניל וביצים.
3.להניח במקרר לפחות חצי שעה.
4.לחמם תנור ל180 מעולות.
5. למרוח ממרח שוקולד.
6.לשים על כול עוגיה דובון או כול תוספת שאתם רוצים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported