חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מרק עדשים כתומות מנצח

מאת: ענת מלכימרק צימחוני27/12/20181754 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

כוס וחצי עדשים כתומות
תפוח אדמה
גזר
2 בצלים
דלעת
בטטה
קישוא
מלח גס



אופן ההכנה:

לשטוף את העדשים במים ולהכניס לסיר.

להוסיף את כל הירקות מקולפים ושלמים. (למעט בצל אחד)

להוסיף כף מלח גס.

למלא את הסיר במים עד שהם מכסים את הירקות וקצת יותר.

להרתיח את הסיר ולאחר הרתיחה ולהעביר לאש קטנה למשך שעה.

את הבצל הנותר לקצוץ ולטגן.

לאחר 3/4 שעה של בישול לקחת מסננת ולהעביר דרכה את השמן שבו טוגן הבצל. (לא מעבירים את הבצל המטוגן עצמו).

מערבבים, מכסים וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.

בתאבון!

 

תגיות המתכון: מרק עדשים, עדשים כתומות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

בישולים זה החיים!

אוכל מוכן לפסח

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת ענת מלכי

מתכונים נוספים בנושא מרק צימחוני

מאת: רון שביטמרק צימחוני02/01/116172 צפיות
מרקה תירס הכי טוב בתבל

מאת: רון שביטמרק צימחוני24/12/103671 צפיות
מרק ארטישוק ירושלמי עם קרוטונים

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported