חפש מתכונים:       
שלום אורח
27.05.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

גולש הונגרי

מאת: שירי אורןאוכל הונגרי10/12/20098186 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

3 בצלים בינוניים
4 כפות שמן
1 1/2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
3 שיני שום
1/4 כפית קימל
מלח
2 כפות פפריקה
100 גרם רסק עגבניות
1 עגבניה בשלה
2 פלפלים ירוקים , (אפשר להוסיף פלפלים חריפים)
חצי עד 1 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות



אופן ההכנה:

מזהיבים הבצלים.

מוסיפים קוביות הבשר ומטגנים כ-10 דק.

מוסיפים את התבלינים והירקות מערבבים , ומוסיפים כליטר מים.

מבשלים עד שהבשר רך.

מוסיפים את קוביות הת"א לסיר ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.

אם חסר נוזלים - מוסיפים.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שירי אורן

מאת: שירי אורןמרק דלעת15/11/096532 צפיות
מרק דלעת

מאת: שירי אורןסלטים - שונות02/09/0910650 צפיות
מתכון לסלט פיטריות פשוט וקל להכנה. מתכון מנצח!

מאת: שירי אורןסלטים - שונות06/06/093191 צפיות
מתכון מהיר לטחינה

מתכונים נוספים בנושא אוכל הונגרי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported