חפש מתכונים:       
שלום אורח
12.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סופלה שוקולד חלבי

מאת: אלעד ינאישוקולד - שונות20/03/20117862 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
200 גרם חמאה
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים + 4 חלמונים
שני שליש כוס (90 גרם) קמח
רבע כפית מלח



אופן ההכנה:

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים. משחררים מהתבניות ומגישים מיד.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

חברת לה פמילייה מתמחה בשרותי קייטרינג חלבי לארועים, ובפרט כיבוד לארועים ועמדות בר לארועים.

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אלעד ינאי

מתכונים נוספים בנושא שוקולד - שונות

מאת: עודד פנסטרשוקולד - שונות31/01/114489 צפיות
אתם מכינים פרלינים? קבלו מילוי ייחודי לפרלינים.

מאת: עודד פנסטרשוקולד - שונות31/01/116731 צפיות
מקופלת כמו של פעם - הכי טעים והכי מרשים.לא תאמינו כשתאכלו אותה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported