חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון לפירה שורשים

מאת: מאיר קרנשתוספות לבשר22/11/20122733 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

100 גרם שורש סלרי מקולף
100 גרם ארטישוק ירושלמי מקולף
50 גרם תפוחי אדמה מקולף
50 גרם חמאה
מלח ים אטלנטי



אופן ההכנה:

מניחים את הארטישוק הירושלמי, תפוחי האדמה ושורש הסלרי בסירים נפרדים עם מי ברז קרים ומבשלים עד התרככות. מסננים היטב את המים ומעבירים את ירקות השורש לקערה משותפת. מוסיפים 50 גרם חמאה, וטוחנים את השורשים בעזרת בלנדר מוט בפולסים קצרים, תוך הוספת מלח לפי הטעם.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

שלכם

מאיר קרנש - שף נודד

שף פרטי

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מאיר קרנש

מאת: מאיר קרנשתוספות למנה עיקרית26/10/113224 צפיות
פולנטה מתירס טרי היא מעדן מיוחד. הלימון הכבוש מוסיף למנה חמיצות שעוטפת את המתיקות של התירס ומשלימה אותו.

מתכונים נוספים בנושא תוספות לבשר

מאת: Hilabahatתוספות לבשר27/06/115115 צפיות
מנת אורז חגיגית, יפה ומאוד קלה להכנה! הטעם של מלוח ומתוק משתלב היטב ובנוסף- הערך התזונתי גבוה בסיבים, חלבון, ויטמינים ומינרלים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported