חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פילה אמנון (מושט) בעשבי תיבול

מאת: יפיתאמנון11/08/200922731 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

5 פילטים של דגי אמנון (מושט)
2 כפות עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום)
2 שיני שום
שליש כוס שמן זית
מלח, פלפל



אופן ההכנה:

להשרות כשעתיים את הדג בקערה עם הרבה מיץ לימון ומלח. להניח את הדגים בתבנית עם הרוטב שמכינים ולאפות ב-200 מעלות עשרים וחמש דקות.

* מומלץ להגיש עם רוטב ויניגרייט: כפית חרדל, שן שום, כף וחצי מיונז, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל, 2 כפות עשבי תיבול ומים לפי הצורך. תלוי במידת הסמיכות הרצויה).

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת יפית

מתכונים נוספים בנושא אמנון

מאת: שי אברהםאמנון04/12/125944 צפיות
דג פילה מושט מוגן על האש פיקנטי עם פיטרוזילה מלח ופלפל מעודן לכל אדם.

מאת: יובל גובאניאמנון20/01/116890 צפיות
6 דגי אמנון מופשרים לחלוטין חופן כוסברה קצוץ ראש שום קצוץ 4 ביצים מלח לימון מעט תערובת טיבול לדגים בזליקום פלפל חריף ירוק קצוץ דק מלח מעט פלפל שחור מעט מערבבים הכל יחד לבלילה אם הביצים ומשרים הדגים לשעתיים לאחר מכן מצפים בפירורי לחם וקמח מצה יחד ומטגנים בשמן במחבת בשתי הצדדים עד לצבע זהוב .

מאת: מתי פרג'יאמנון30/09/106017 צפיות
אהלן,לפעמים להתריס ולהתגרות באחרים מצביע על חוסר בבטחון עצמי,אך אני כל-כך בטוח במתכון הזה שאשמח לקבל ביקורת מאדם שלא יהנה מהדג השיכור.עזבו שטויות,הדג השיכור הינה מנה נהדרת שלא דורשת מאמץ עילאי אבל תוצאותיה יכבדו בהערצה ובמחמאות את יוצריה.אם לא אהבתם את הדג השיכור תבדקו אם אתם פיכחים. בתאבון

דג לערב חג ניתן לשלב במקום החומוס ....פולים ...או תפוחי אדמה יוצא טעים

פילה אמנון..מושט ברוטב מיזרחי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported