חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.10.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פטה כבד עוף מוגש על מצע של ריבת עגבניות שרי בקישוט של רוטב סצואן ועלי מיקרו בייבי

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

קילו כבדי עוף. קילו בצל סגול
קילו וחצי עגבניות שרי
קילו סוכר
חצי חבילת מרגרינה מחמאה
שתי כפות ברנדי
שלוש כפות סילאן
כף פלפל שחור גרוס גס
כף מלח שטוחה
כף רוטב סצואן לקישוט מעט עלי מיקרו ביבי



אופן ההכנה:

צולים את כבד העוף ומפזרים מעט מלח גס מטגנים את הבצל עד להזהבה.

שמים את הכבד במיקסר והבצל המטוגן.

מוסיפים  את הברנדי.המחמאה.הסילאן .המלח.והפלפל השחור.טוחנים עד לקבלת מירקם אחיד וחלק.

{מומלץ להגשה}רינג מתכת עגול או משהו חילופי..                 לשים את הכבד ולהקפיא מנות מנות..

עגבניות השרי יש להניח בסיר עים הסוכר ועל אש קטנה כ2 שעות עד לקבלת ריבה {יש לערבב מידי פעם}

להגשה....

להוציא את הכבד מהמקפיא להניח על  מצע עלי מיקרו במרכז הצלחת לצקת על הכבד כף ריבת שרי לזגג מעט רוטב סצואן לקישוט בצלחת בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פטה כבד

מאת: שף יעקב פטה כבד11/12/114434 צפיות
מנה קלאסית של פטה כבדי עוף בתוספת ריבת בצל

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported