חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

טנזייה

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

כוס צימוקים
כוס אננס מסוכר
כוס משמשים

כוס שזיפים
כוס תאנים
3 כוסות יין אדום
כפית קינמון
כפית ציפורן



אופן ההכנה:

מכניסים לסיר את הפירות היבשים

יוצקים את היין ונותנים לזה אש קטנה כ3 שעות לערבב תוך כדי ומידי פעם

הצעת הגשה

יש לפזר שומשום מעל

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא אוכל מרוקאי


מאת: טינהאוכל מרוקאי 28/05/114609 צפיות
פשתידה קלה לטעימה של העדה המרוקאית

איטריות מסולסלות {אינטריה}מעדן שהולך היום גם בגורמה.כן.....כן..גורמה

מאת: RotemGאוכל מרוקאי 13/04/098821 צפיות
המתכון המושלם למופלטה למימונה. מופלטות שיאכילו את כל האורחים ואפילו יישאר עוד

יש כמה סלטים מאוד דומיננטים אצל המשפחות במרוקאיות. אצלנו בבית אכלו הרבה סלט גזר טעים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported