חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קציצות עדשים

מאת: רון שביטבישול צמחוני18/01/20114835 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1- כוס עדשים ירוקות אחרי השריה של מספר שעות במים.
1- כוס פירורי לחם.
1- בצל גדול.
3- שיני שום.
חצי כוס- עלי פטרוזיליה.
4- כפות מים.
חצי כפית- מלח.
חצי כפית- פפריקה מתוקה.
חצי כפית- כמון.
רבע כפית- פלפל שחור.
שמן זית



אופן ההכנה:

טוחנים את כל החומרים מלבד השמן זית במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
יוצרים קציצות מהתערובת: מכדרים לכדור באמצעות שתי הידיים כמות של שתי כפות מהתערובת, ואז משטחים את הכדור לקציצה שטוחה.
מטגנים בשמן זית חצי עמוק משני הצדדים, עד להשחמה.
מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג, לספיגת עודפי השמן, ומגישים חם.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

השף הצמחוני, צמחי מרפא

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רון שביט

מאת: רון שביטמרק צימחוני02/01/115453 צפיות
מרקה תירס הכי טוב בתבל

מאת: רון שביטמרק צימחוני24/12/102927 צפיות
מרק ארטישוק ירושלמי עם קרוטונים

מאת: רון שביטמטבלים24/12/102563 צפיות
חומוס ביתי

מאת: רון שביטירקות - שונות14/12/103924 צפיות
ירקות ירוקים בשמן זית ושום

מאת: רון שביטספגאטי11/12/106530 צפיות
ספגטי ברוטב עגבניות מהיר להכנה וטעים במיוחד

מאת: רון שביטרטבים לפסטה09/12/106764 צפיות
רוטב פסטו הכי טוב בעולם

מאת: רון שביטפשטידת ירקות09/12/108941 צפיות
קיש תקד ממש ממש טעים

מתכונים נוספים בנושא בישול צמחוני

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported