חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.11.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קייטרינג אסאדו שף עופר סמואל

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

מצרכים לשישה סועדים
בהתאם לגודל המחבת רצוי שהמחבת אהיה רחב ודיי שטוח, ה"פאיה" הוא תבשיל נמוך ונעשה באופן מהיר יחסית על אש דיי גבוהה לכן פיזור האדים חייב להיות מהיר.
• שמן זית איכותי
• שלוש כוסות אורז עגול כלשהו ריזוטו-אורבריו
• ארבעה שיני שום קצוצות
• פלפל אדום חתוך לרצועות אורך
• 3/4 כוס אפונה ירוקה
• חופן יד שעועית ירוקה עדינה
• חופן יד פטרוזליה קצוצה
• שרימפס 8-10
• 6-8 צדפות
• מולים וקלמרים
• פרפר עוף שלם (לא של שניצלים) חתוך לרבעים
• ליטר מים או הכמות המתאימה למחבת שברשותכם
• 1 פלפל אדום חריף קטן לפלח את גרעיני הפלפל ולחתוך אורכי לחצי
• 1 בצל קצוץ דק
• שני למונים חתוכים לסירות 6 מקטעים ללימון
• תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס (לא טחון), זעפרן, כמון, פפריקה מתוקה, פלפל קאיין או שטה.



אופן ההכנה:

אופן ההכנה.

נתחיל עם ציר העוף שלנו.. בסיר עמוק נוסיף את השמן ונביא לרתיחה נוסיף את רבעי העוף ושני שני שום קצוצות נערבב העוף יתחיל להוציא מיצים יש לערבב ולהוסיף מעט פטרוזיליה ומים עד שעוף יכוסה כולו במים לערבב עד לצמצום רבע מכמות המים ואז יש לשים את הסיר בצד.

עוברים למחבת יוצקים שמן ומביאים לרתיחה את שני שיניי השום הקצוצות נוסיף ומיד לאחר מכן את רצועות הפלפל האדום ושני רצועות הפלפל החריף מוסיפים את השרימפס לטבילה קטנה בשמן ונוציא לאחר מעט הזהבה נניח בצד עם הפלפל האדום .מוסיפים מעט שמן ומוזגים את האורז לטיגון דקה עד שתיים מוסיפים את המולים קלמרים ואת הירוקים (אפונה ושעועית) ומתבלים פלפל (כפית) זעפרן (קומץ) כמון (שני כפיות) פפריקה מתוקה (ארבעה כפות) פלפל קאיין\שטה (חצי כפית) את המלח נוסיף בסוף לפי טעם...

את הסיר עם הציר עוף שלנו יש למזוג למחבת בזהירות לערבב טוב במידת הצורך יש להוסיף מים עד כיסוי התבשיל בנוזל להוריד את גובה הלהבה למחצית מכוחה ולהוסיף את השרימפס המטוגן קלות וכן את הפטרוזיליה הקצוצה ועכשיו... מחכים הקסם מתחיל האורז ושאר החלבון סופך אליו את הנוזלים מלאי הטעם במיגור כלל הנוזל מוסיפים בצדדים את הצדפות ושישיות הלימון פורסים את הפלפל האדום על המסה ומכסים עוד שש עד שמונה דקות של צפיה והמנה מוכנה ...

את הלימון יש לסחוט על גבי המנה ובתאבון ....

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף עופר סמואל

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/112830 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/112349 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלבשר טחון14/02/113377 צפיות
כמו שהפלפל לישראלי כך הצ'ילי לאמריקאיםקצת הסטוריה .... הצ'ילי קון קארנה מתרגום חופשי פלפלים ובשר נולד למעשה בסן אנטוניו במדינת טקסס שבארה"ב במאה ה-18 היוצרים שלו היו למעשה מהגרים ספרדיים מהאיים הקנארים שהמציאו את הפלפל החריף וביחד עם שפע הבקר במדינה הם יצרו את התבשיל המוכר הנקרא צ'ילי קון-קארנה או צ'ילי. הבוקרים אימצו את התבשיל הפשוט והטעים מהר מאוד ואט אט נולדו אין ספור ואריאציות ותורות שלמות סביב הצ'ילי המפורסם. בארה"ב עד היום המאכל הוא אחד הנפוצים והתחרותיים ביותר סביב המאכל נפתחו אין ספו

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1110586 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מתכונים נוספים בנושא פירות ים - שונות

מאת: שף יעקב פירות ים - שונות06/12/114079 צפיות
מנת פסטה ופירות ים מאוד טעימה ומומלצת מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/112830 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/112349 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported