חפש מתכונים:       
שלום אורח
21.01.2022
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סורבה קליל של אגסים ויין מדליק

מאת: שף יעקב סורבה16/03/20113599 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 כוס יין מתוק נושן(כמו של קידוש)
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
3 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות



אופן ההכנה:

להכניס לסיר את המים היין והסוכר ולבשל עד שהסוכר מתמוסס. להוסיף את האגסים ולבשל עד שמתרככים להעביר לכלי ולצנן, ולהכניס למקפיא לשש שעות, לאחר מכן בעזרת מזלג לפורר גושים, ולהעביר למעבד מזון ולעבד למחית חלקה, בשלב הזה יש להחזיר את הסורבה חזרה למקפיא לעוד כחצי שעה ולהגיש. ישנה אפשרות להשאיר את הסורבה במקפיא ולהגיש שרוצים

 

תגיות המתכון: סורבה אגסים ביין


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134814 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/135395 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/135406 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128847 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124959 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124339 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/127273 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא סורבה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported