חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בלינצ'עס למילוי מתוק

מאת: טבחכםקינוח פרווה17/05/20113898 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 כוס קמח
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 שקיק סוכר וניל
1/2 כוס שמן
3 וחצי כוסות מים



אופן ההכנה:

לערבל היטב היטה את כל החומרים, לקחת עם מצקת מלאה ולשפוך במחבת משומנת, על להבה נמוכה.

להמתין מעט, ולהפוך.

להוציא בזהירות על נייר סופג.

לקבלת חביתית אורירית, יש  לערבל מעט לפני כל חביתית.

נ.ב

אם המילוי חלבי, אפשר לשים כוס חלב אחת ושתי כוסות מים.

 

תגיות המתכון: חביתיות, בלנצעס


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת טבחכם

מאת: טבחכםתבשיל בשר14/11/116706 צפיות
ההודו האדום הינו מזון חיוני ובריא, רבים אינם אוכלים ממנו משום שטעמו אותו...להלן מתכון פשוט וקל להכנה שמבטיח לכם שתתחילו לאהוב את ההודו !!!

מאת: טבחכםתוספות למנה עיקרית17/05/117990 צפיות
אורז פיקנטי ומיוחד משביע וגם טעים.

מאת: טבחכםפשטידת תפוחי אדמה17/05/1115392 צפיות
קיגל תפוח אדמה מסורתי עם הטעם של הבית של סבתא.תוספת נהדרת.

מאת: טבחכםסלטים - שונות17/05/115847 צפיות
סלט פיקנטי.למלווח, או סתם ללחם טרי טרי...אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא.

מאת: טבחכםפנקייק17/05/114843 צפיות
פנקייק חדש!!!טעים מאד, מזין מאד, ופשוט וקל להכנה.המתכון למנה אחת, אבל אפשר להכפיל כמויות או לעשות בכמה "נגלות". צ'יק צ'ק.

מתכונים נוספים בנושא קינוח פרווה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sקינוח פרווה26/10/115895 צפיות
טרייפל הוא קינוח שתמיד כיף לאכול. כל מה שצריך זה כפות, ו...יאללה לחפור. אז הנה מתכון לטרייפל עם תותים ובננה. המתכון פרווה ומתאים למאכלי חלב או בשר

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sקינוח פרווה26/10/115811 צפיות
הקינוח הותיק והמוצלח חוזר. RICH'S מגישה לכם מתכון לפבלובה משובחת במלית קצפת וברוטב פירות אדומים. מתאים לשבועות ולכל הזדמנות. מתכון פרווה - מתאים למאכלי חלב או בשר


מנה חגיגית וקלה מאוד להכנה , מתאים במיוחד לחגים

מלאבי חלב קוקוס מתאים כקינוח פרווה לארוחה בשרית אבל מצוין בפני עצמו

מאת: רז ממרודקינוח פרווה24/02/096537 צפיות
בקייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported