חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.11.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פבלובה במלית קצפת וברוטב פירות אדומים

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sקינוח פרווה26/10/20114857 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   15 מנות
 
רכיבי המתכון:

3 חלבונים
1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר

לרוטב:
1 כוס פירות אדומים מוקפאים
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
1/4 ליטר מים
1 מקל קינמון

למלית:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת ריצ'
2 שקיות סוכר וניל



אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור לחום נמוך מאוד (100 מעלות). מרפדים שתי תבניות תנור בניירות אפייה.
  2. הבסיס: שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות עד לקבלת קצף יציב מאוד. מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כדקה נוספת. מוסיפים את שארית הסוכר ומקפלים בתוך הקצף בעזרת מרית. מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על התבניות עיגולים שלמים בקוטר 5 ס"מ, וברווחים של כ- 3 ס"מ זה מזה. מזלפים בשולי כל עיגול שתי קומות של קצף ליצירת דפנות גבוהות. אופים שעתיים וחצי, מוציאים ומצננים. (הבסיסים נשמרים שבועיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר).
  3. הרוטב: שמים בסיר קטן את הפירות, המים, הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך קצת. מאחסנים במקרר עד להגשה.
  4. המלית: לפני ההגשה שמים את השמנת וסוכר הווניל בקערת המערבל ומקציפים לקצפת יציבה.
  5. ההרכבה: ממלאים כל בסיס בשתי כפות שמנת, יוצקים מעל כף מהרוטב ומגישים
 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת ריצ' קצפת - Rich's

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגת שוקולד09/10/124190 צפיות
כשמאד חם בחוץ, אנחנו תמיד אוהבים לשלוף עוגה קפואה מהמקפיא ולקרר קצת את הבטן..

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123385 צפיות
עוגה לבנה, כמו של פעם, רכה וקלה מאד להכנה. כקינוח או סתם ככה עם הקפה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sפאי09/10/123098 צפיות
פאי לימון הוא אחד הקינוחים האהובים עלינו ביותר. ריצ' מגישה לכם מתכון משובח לפאי קציפת לימון שיגרום לכם ללקק את האצבעות.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122265 צפיות
מתכון להכנת מאפינס עם חתיכות של אננס ואגוזי מלך קצוצים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sפאי09/10/122492 צפיות
פאי אגוזים קל וטעים עם כל האגוזים שאוהבים: אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים וכל מה שבא.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/121883 צפיות
עוגה מאגסים משומרים ופרג על בסיס עוגיות אוריאו ואגוזים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122536 צפיות
רולדה מבצק עם קקאו ואגוזים במילוי קרם מוקצף משובח ודובדבנים.

מתכונים נוספים בנושא קינוח פרווה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sקינוח פרווה26/10/114748 צפיות
טרייפל הוא קינוח שתמיד כיף לאכול. כל מה שצריך זה כפות, ו...יאללה לחפור. אז הנה מתכון לטרייפל עם תותים ובננה. המתכון פרווה ומתאים למאכלי חלב או בשר

מאת: טבחכםקינוח פרווה17/05/113027 צפיות
חביתיות למילוי גבינה או כל מילוי מתוק אחר.החביתיות שאי אפשר שלא לחסל.טוב כתוספת או כמנה אחרונה.אפשר לזלף על גבי החביתית המגולגלת מעט מייפל.


מנה חגיגית וקלה מאוד להכנה , מתאים במיוחד לחגים

מלאבי חלב קוקוס מתאים כקינוח פרווה לארוחה בשרית אבל מצוין בפני עצמו

מאת: רז ממרודקינוח פרווה24/02/095463 צפיות
בקייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported