300 ג'ר חזה עוף גרוס בסכין למצב דק2 תפו'א מבושלים על קליפתם קלופים ומעוכים לפירה2\1 חבילת אפונה וגזר קפואים (מופשרים)2 ביצים5 שיני שום כתושות1 כפית פלפל לבן 1 כף מלח2\1 כוס פירורי לחם רגילים או 4\1 כוס פירורי קמח מצה בפסח2\1 כוס שמן לטיגוןלציפוי;פירורי לחם זהב או בפסח קמח מצה לציפוי
לתוך קערה להכניס את חזה העוף ולהוסיף את כל המרכיבים לערבב וליצור לביבות בגודל 1 ס'מ אובי לצפות ולטגן עד הזהבה להניח על נייר סופג
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported