חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.01.2022
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

כרובית אפויה

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

כרובית טרייה
1-2 ביצים
1/2 כוס שמן
שקית פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם או מוזהבים
כף מיונז
כף קטשופ



אופן ההכנה:

כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים

מבשלים כ..6 דקות במים רותחים על להבה קטנה. מסננים .
מכינים קערית עם 2 ביצים טרופות + 1/2 כוס שמן + כפית מיונז + כפית קטשופ
מכינים עוד קערה עם פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם - כמות בערך של 2 כוסות
מכניסים כל פרח כרובית לביצה ודואגים שיצופה היטב מכל הצדדים.
מנערים את עודפי הביצה .
מעבירים את הפרחים מהביצה לפירורים ודואגים שיידבקו היטב לכרובית.
מסדרים בתבנית מצופה בניר אפיה

אופים בתנור שחומם מראש לחום- 180 מעלות ואופים עד שהפרחים ישתזפו.
כ-40 דקות

 

תגיות המתכון: כרובית אפויה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא ירקות - שונות

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/135403 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124337 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: מלכה ריכנשטייןירקות - שונות02/02/126119 צפיות
כרובית טריה אפויה בתנור

מאת: אלונה ספטוןירקות - שונות08/09/113370 צפיות
במקור מאכל פרסי - עם קציצות גונדי במקום גונדי אני מכינה קציצות פראסה

מאת: מיכל שדהירקות - שונות20/07/112859 צפיות
לכל אוהבי האוכל הבריא, הרי לכם מתכון על טהרת העגבניות - טעים ובריא - בתיאבון!

מאת: שף יעקב ירקות - שונות28/05/115669 צפיות
מנת קציצות קישואים מאוד טעימה וקלה מתאימה לימי הקיץ גם כארוחת ערב בלווי סלט ירקות וגבינה בולגרית

מאת: שף יעקב ירקות - שונות20/05/113314 צפיות
מנת כרוביות מטוגנות כמו שניצל ניתן להגיש בתוספת טחינה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported