חפש מתכונים:       
שלום אורח
30.11.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סקלופיני עגל ביין מרסלה- 4 מנות

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/20096224 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

מצרכים- 16 פרוסות בשר עגל מהכף [שייטל] להפריד בנילון הפרדה ולדפוק קלות בפטיש . קמח לקימוח, 2 כפות חמאה, 2

כפות שמן זית, 4 שיני שום פרוסים דק, 1/2 כוס יין מרסלה, כף חומץ בלסמי,

1/4 כוס ציר בשר אם יש, שוט ברנדי, מלח ופלפל שחור גרוס.
.



אופן ההכנה:

לקמח את פרוסות הבשר,  לטגן בשמן וחמאה קלות משני צדדים,   להסיר מהאש ולשמור בצד, להוסיף שום, מרסלה, חומץ, ברנדי,   לשלהב, לתבל, לצמצם ולהוסיף את פרוסות הבשר ולהגיש מיד  מצוין עם ירק ירוק.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת ניצה בן שלום

מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097264 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/094754 צפיות
מנת פתיחה בטעם בשר מעודן

מתכונים נוספים בנושא בשר עגל

מאת: שף יעקב בשר עגל04/09/105019 צפיות
מנת צלעות עגל חלב פסגת הבשר ותוספת של מג׳דרה בורגול מדהימה

מאת: אלינוערבשר עגל09/05/098879 צפיות
לבקש מהקצב שלכם שיגלגל את הבשר ויסגור את החלק ברשת.מובטח לכם חגיגה לחיך

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/094754 צפיות
מנת פתיחה בטעם בשר מעודן

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported