חפש מתכונים:       
שלום אורח
30.11.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קארפצ'ו פילה עגל , מנה מתפריט בוקצ'ו

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/20094753 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

400 ג'ר פרוסות פילה מסודרות בין 2 דפי ניילון הפרדה דפוקות מאוד בעדינות,

2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון טרי, כף חומץ בלסמי,

כף בזיליקום טחון, שן שום כתוש, מלח ים גס ,פלפל שחור גרוס ופרמזן לפזור מעל



אופן ההכנה:

לשטח את פרוסות הבשר, להכין רוטב מכל המצרכים, למזוג מעל ולפזר את הפרמזן ולהגיש. מצוין עם לחם שחור כפרי.

 

תגיות המתכון: בשר עגל, קרפצו, פילה עגל


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת ניצה בן שלום

מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097264 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/096224 צפיות
מנה קלה להכנה ממנות מסעדת בוקצ'ו

מתכונים נוספים בנושא בשר עגל

מאת: שף יעקב בשר עגל04/09/105019 צפיות
מנת צלעות עגל חלב פסגת הבשר ותוספת של מג׳דרה בורגול מדהימה

מאת: אלינוערבשר עגל09/05/098879 צפיות
לבקש מהקצב שלכם שיגלגל את הבשר ויסגור את החלק ברשת.מובטח לכם חגיגה לחיך

מאת: ניצה בן שלוםבשר עגל04/03/096224 צפיות
מנה קלה להכנה ממנות מסעדת בוקצ'ו

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported