חפש מתכונים:       
שלום אורח
25.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מוקפץ בסגנון תאילנדי

מאת: שף יעקב אוכל תאילנדי04/09/20107269 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/4 כוס שמן קנולה 800 ג׳ר בשר בקר חתוך לרצועות להקפצה מסוג ( סינטה או שייטל או כף) לבקש מהקצב. 5 כפות דבש, 2 פלפלים צ׳ילי אדום חריף, 1/4 כוס רוטב טריאקי, 1/4 כוס סויה, 1 פחית חלב קוקוס, 1 זר בצל ירוק חתוך ל-4 ס׳מ בערך, 1 בצל פרוס לחצאי ירח, 8 פיטריות פורטבלו פרוסות דק, 2 גזרים פרוסים דק, 10 שיני שום כתוש,2 חבילות איטריות אורז רחבות מבושלות במים כ-5 דקות 100 ג׳ר בוטנים קלונם קלופים וטחונים גס.



אופן ההכנה:

בווק להכניס חצי מכמות הבשר ולאחר מכן את החלק השני ולהקפיץ כל חלק עד שמשנה צבעו לאפור. להעביר את הבשר לכלי נפרד, באותו שמן להכניס את הירקות מלבד השום והנבטים ולהקפיץ את הירקות עד שהבצל משחים אז מוסיפים את השום רוטב הטריאקי הסויה והדבש וממשיכים להקפיץ עוד דקה, ומוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הבשר, האיטריות והנבטים. מבשלים עוד דקה נוספת ומגישים, ומפזרים מעל את הבוטנים

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135600 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136066 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136049 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129473 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125794 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124898 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129317 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא אוכל תאילנדי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported