חפש מתכונים:       
שלום אורח
27.02.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לביבות גבינה (פאפנשי)

מאת: גבינות מהלבאוכל רומני10/03/20095461 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

300 גרם גבינה לבנה חצי שמנה מסוג "טובורג" או אחרת
2 ביצים
3 כפות קמח
קמצוץ של מלח



אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים . מערבבים את הגבינה עם החלמונים , מוסיפים מלח ,קמח ולאט את החלבונים .עושים לביבות מהגבינה וטובלים בקמח .מטגנים בחמאה ושמן . מפזרים מעל אבקת סוכר .מגישים עם שמנת חמוצה , ריבה .  אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו:  http://www.גבינות-מהלב.com/
 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

גבינות זה גבינות מהלב

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת גבינות מהלב

מאת: גבינות מהלבקציצות דג02/05/099707 צפיות
גיפלטע פיש מעולה. יש רק בעיה אחת אי אפשר להפסיק לאכול...

מאת: גבינות מהלבלחם מקמח מלא10/03/097055 צפיות
מתכון זה הוא נהדר אם יש לכם טבון, אם לא אפשר לאפות בתנור הביתי.

מאת: גבינות מהלבפשטידות חלבי10/03/0911976 צפיות
פשטידת טעימה מאוד, במיוחד עם משתמשים עם גבינת בל פאזה או מעושנת.אנחנו גם מלמדים להכין גבינות אלו כך שכמו תמיד אין כמו שהכול עשוי בבית...

מאת: גבינות מהלבעוגת שוקולד10/03/0915542 צפיות
אנחנו חסידי השוקולד ומי לא? זו עוגה קלה וטעימה .

מאת: גבינות מהלבגבינות מתוקות25/02/095505 צפיות
אנחנו ממליצים מאוד שתכינו את העוגה עם גבינה לבנה תוצרת בית עם חלב מהרפת כמובן.אל תחשבו שזה מסובך, תיכנסו לאתר שלנו שם מופיעה המתכון ואם תרצו נוכל להוסיף אותו גם כאן.תמיד כשאני מתארחת ואני מביאה עוגה זו, כולם שואלים אותי מה הסוד שלי היא יוצאת טעימה כל כך.

מאת: גבינות מהלבבורקס24/02/0914460 צפיות
תמיד התרגשנו והינו מלאי ציפייה כשאחותה של אימי ז"ל הייתה מודיע שהיא באה לביקור, כי ידענו שהיא תבוא עם קופסאות מלאות בבורקסים זהירים ריחניים וטעימים, עם מילוי גבינה מלוחה, עם גבינה מתוקה, עם תפוחי אדמה ובשר.וכשהיא הייתה מגיעה עמוסה בקופסאות, זה היה כמו התגשמות חלום, הינו פותחים קופסא, קופסא וזוללים הכול תוך כדי השמעת צלילי עונג.

מתכונים נוספים בנושא אוכל רומני

מאת: שף יעקב אוכל רומני12/10/105620 צפיות
ממליגה בתוספת גבינות וביצים

מאת: שף יעקב אוכל רומני11/10/105843 צפיות
משמש כלחם או כבסיס לארוחה שלמה היום נלמד את המוצר הבסיסי

מאת: מילי שחףאוכל רומני12/02/094686 צפיות
זהו מתכון מבית אמא, ילידת רומניה, שבתי אוהבת במיוחד...עד כדי כך שהוא צלח ימים ויבשות היישר לצלחתה בהודוהרחוקה...

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported