חפש מתכונים:       
שלום אורח
07.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ממליגה ( פולנטה)

מאת: שף יעקב אוכל רומני11/10/20105612 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

300 גרם קמח תירס,2 ליטר מים, 1 כפית מלח, 3 כפות שמן.



אופן ההכנה:

להכניס לסיר את המים עם המלח והשמן ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולזרזף את קמח התירס תוך כדי ערבוב מתמיד עד אשר התערובת נפרדת מדפנות הסיר, להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות על אש קטנה, להפוך את תכולת הסיר על מגש הגשה ולאכול בתוספת לתבשילי בשר

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134232 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134761 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134771 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128214 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124188 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123795 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125886 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא אוכל רומני

מאת: שף יעקב אוכל רומני12/10/105358 צפיות
ממליגה בתוספת גבינות וביצים

מאת: גבינות מהלבאוכל רומני10/03/095204 צפיות
לביבות אלו טעימות מאוד.אף אחד לא הצליח לעמוד בפניהם. ושוב אין כמו להכין אותםעם גבינה תוצרת בית.

מאת: מילי שחףאוכל רומני12/02/094368 צפיות
זהו מתכון מבית אמא, ילידת רומניה, שבתי אוהבת במיוחד...עד כדי כך שהוא צלח ימים ויבשות היישר לצלחתה בהודוהרחוקה...

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported