חפש מתכונים:       
שלום אורח
05.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פפאנש קינוח רומני

מאת: רמי כץמאפים מתוקים22/09/20104496 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

פפאנש

מצרכים:

½ ליטר שמנת מתוקה ו1 כף רוויון
לסופגניות:
250 גרם גבינה לבנה לאפייה
½ קג קמח לבן
קליפה מגורדת מלימון וחצי
1 כף סודה לשתייה
½ כוס סולת טחונה
2.5 כפות סוכר לבן
לרוטב דובדבנים
½ קג דובדבנים טריים (אפשר גם אוכמניות /דומדמניות/פירות יער)
½ קג סוכר לבן
1 לימון סחוט
1-2 טיפות מי ורדים (לא חובה)



אופן ההכנה:

 

מכינים את השמנת הביתית , מערבבים ומעבירים לכלי סגור יומיים במקרר ויום בטמפ החדר ואז חזרה למקרר

 

הכנת סופגניות: מערבבים ולשים לבצק מכסים ומטפיחים כחצי שעה במקום חמים

יוצרים חמישה ששה כדורי בצק ובעזרת כוס יוצרים חור באמצע לצורת דונאטס

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות בחום בינוני עד לקבלת צבע חום כהה (מקסימום רבע שעה – מטרת הטיגון העמוק ליצור מרקם אחיד של כל הסופגניה)

 

הכנת הרוטב:מרתיחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על אש קטנה עד להיווצרות תערובת סמיכה

 

הגשה: סופגניה במרכז הצלחת מעליה שמנת ומעל רוטב הדובדבנים

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רמי כץ

מתכונים נוספים בנושא מאפים מתוקים

מאת: אופירמאפים מתוקים29/12/143720 צפיות
אחד הדברים שאני אוהבת לעשות הוא לקחת מתכון של מאכל אהוב ולשחק איתו כדי לקבל משהו חדש. במקרה הזה שילבתי בין המתכון של נשיקות המקצפת הרגילות ובין פאי הלימון שהוא אחד הכוכבים במשפחה שלנו.

מאת: אופירמאפים מתוקים30/11/143778 צפיות
קולפים את תפוח האדמה, מגררים אותו על פומפיה, ומניחים במסננת מעל קערה כדי לייבש ממנו את כל הנוזלים.

מאת: אליהבמאפים מתוקים19/11/107221 צפיות
מאפה טעים מיוחד יפה לחתונה

מאת: יוני שרמןמאפים מתוקים24/11/094125 צפיות
35 סופגניות קטנות (30-35 גר' כל אחת) פריכות ומדהימות.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported