חפש מתכונים:       
שלום אורח
12.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי בולונז

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 בצל בינוני קלוף
1 שן שום קלופה
3 כפות שמן זית
300 גרם בשר בקר טחון
100 ג’ רסק עגבניות
3 כפות קטשופ
1 כוס מים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל
1 כפית סוכר
1 חבילת ספגטיני



אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.
2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש
בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד
שיזהיבו מדי פעם מערבבים בכף עץ.
3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים
במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.
4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל
והסוכר. שופכים לסיר ומערבבים שוב.
5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב
הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
6.בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.
7.מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל הרוטב.

 

תגיות המתכון: ספגטי בולונז


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported