חפש מתכונים:       
שלום אורח
12.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי בפלפלים ועגבניות

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

500 גרם ספגטי
1 צנצנת רוטב ספגטי
1 חציל בינוני קצוץ לקוביות
1.5 פלפלים בצבעים שונים
4 כפות שמן זית
גבינת פרמז’ן מגורדת



אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות שעל האריזה.

2. מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הירקות.

3. מוסיפים את רוטב הספגטי ו- שליש כוס מים ומבשלים עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הספגטי,

4. ומגישים חם מעוטר בגבינת פרמז’ן

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported