חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי בפלפלים ועגבניות

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

500 גרם ספגטי
1 צנצנת רוטב ספגטי
1 חציל בינוני קצוץ לקוביות
1.5 פלפלים בצבעים שונים
4 כפות שמן זית
גבינת פרמז’ן מגורדת



אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות שעל האריזה.

2. מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הירקות.

3. מוסיפים את רוטב הספגטי ו- שליש כוס מים ומבשלים עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הספגטי,

4. ומגישים חם מעוטר בגבינת פרמז’ן

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported