חפש מתכונים:       
שלום אורח
03.03.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

גאראם מסאלה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/20096619 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

10 תרמילי הל, מוציאים מהם את הגרגירים
7-8 מסמרי ציפורן
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה (חצי מתוקה חצי חריפה)
1 כפית כורכום
½ כפית ג'ינג'ר טחון
1 מקל קינמון
¼ אגוז מוסקט מגורד



אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים ביחד בעזרת עלי ומכתש עד שנוצרת אבקה חלקה ואחידה. אם רוצים גאראם מסאלה חריף יותר אפשר להשתמש רק בפפריקה חריפה. הערות - למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il
 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת Ananda

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/095327 צפיות
פאלאק פניר- תבשיל תרד וגבינה הודית. תבשיל מיוחד וטעים ומפתיע בצבעו העז. את הגבינה ההודית קשה להשיג בארץ , אך היא קלה להכנה. במקומה- ניתן להשתמש בטופו או כל גבינת קש קשה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/099689 צפיות
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/095311 צפיות
דאל- נזיד עדשים הודי אשר תמיד מגיע בצלחת הטאלי לצד האורז ותבשילי הירקות השונים. ניתן להכין את הדאל מעדשים כתומים, ירוקים או שחורים.

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096064 צפיות
אורז הוא המרכיב הבסיסי והחשוב ביותר באוכל ההודי. על האורז שמים את שאר התבשילים ואוכלים הכל ביחד. האורז ההודי הוא כמובן אורז בסמטי ואפשר להכינו בצורות רבות, לבן או צהוב, עם תוספות של ירקות ועוד

מתכונים נוספים בנושא אוכל הודי

מאת: אוכל הודי בעברית - הודיליאוכל הודי23/03/098421 צפיות
מטגנים חמאה עם תבלינים אליה מוסיפים את העדשים המושרות עם מים לבישול ארוך יותר

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/095327 צפיות
פאלאק פניר- תבשיל תרד וגבינה הודית. תבשיל מיוחד וטעים ומפתיע בצבעו העז. את הגבינה ההודית קשה להשיג בארץ , אך היא קלה להכנה. במקומה- ניתן להשתמש בטופו או כל גבינת קש קשה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/099689 צפיות
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/095311 צפיות
דאל- נזיד עדשים הודי אשר תמיד מגיע בצלחת הטאלי לצד האורז ותבשילי הירקות השונים. ניתן להכין את הדאל מעדשים כתומים, ירוקים או שחורים.

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096064 צפיות
אורז הוא המרכיב הבסיסי והחשוב ביותר באוכל ההודי. על האורז שמים את שאר התבשילים ואוכלים הכל ביחד. האורז ההודי הוא כמובן אורז בסמטי ואפשר להכינו בצורות רבות, לבן או צהוב, עם תוספות של ירקות ועוד

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported