חפש מתכונים:       
שלום אורח
08.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אורז פולאו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/20097197 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

3 כוסות אורז בסמטי
3-4 שערות זעפרן (לצביעת האורז)
1 כפית כורכום (לצביעת האורז)
2 כפיות זרעי כמון
3 כפיות גאראם מסאלה
מלח, פלפל
100 גרם אפונה



אופן ההכנה:
שמים שמן או גהי בסיר, מוסיפים את זרעי הכמון ומטגנים 2 דקות עד שנשמע שהם מתפוצצים, מוסיפים את האורז, מערבבים עם זרעי הכמון, מוסיפים את שערות הזעפרן, הכורכום, מלח, פלפל ומערבבים. מוסיפים מים בכמות של אחת ו- ¾ עד 2 כוסות. כשהמים מתאדים אך האורז עדיין אינו מוכן מוסיפים את הגאראם מסאלה, בודקים טעמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך. אפשר לקשט את האורז באפונה מבושלת ורכה מלמעלה לפני ההגשה. הערות- למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il  
 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת Ananda

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096041 צפיות
פאלאק פניר- תבשיל תרד וגבינה הודית. תבשיל מיוחד וטעים ומפתיע בצבעו העז. את הגבינה ההודית קשה להשיג בארץ , אך היא קלה להכנה. במקומה- ניתן להשתמש בטופו או כל גבינת קש קשה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/0910548 צפיות
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096029 צפיות
דאל- נזיד עדשים הודי אשר תמיד מגיע בצלחת הטאלי לצד האורז ותבשילי הירקות השונים. ניתן להכין את הדאל מעדשים כתומים, ירוקים או שחורים.

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/097361 צפיות
ההבדל העיקרי בין האוכל שלנו, המערבי, לאוכל ההודי הוא התיבול. גאראם - חם בהודית, מסאלה - תערובת בהודית, זוהי תערובת תבלינים אשר מהווה גורם חיוני ועיקרי לכל תבשיל הודי. כל אישה הודית מכינה את הגאראם מסאלה שלה לפי מתכון משפחתי סודי או לפי טעמם של בני הבית.

מתכונים נוספים בנושא אוכל הודי

מאת: אוכל הודי בעברית - הודיליאוכל הודי23/03/099078 צפיות
מטגנים חמאה עם תבלינים אליה מוסיפים את העדשים המושרות עם מים לבישול ארוך יותר

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096041 צפיות
פאלאק פניר- תבשיל תרד וגבינה הודית. תבשיל מיוחד וטעים ומפתיע בצבעו העז. את הגבינה ההודית קשה להשיג בארץ , אך היא קלה להכנה. במקומה- ניתן להשתמש בטופו או כל גבינת קש קשה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/0910548 צפיות
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096029 צפיות
דאל- נזיד עדשים הודי אשר תמיד מגיע בצלחת הטאלי לצד האורז ותבשילי הירקות השונים. ניתן להכין את הדאל מעדשים כתומים, ירוקים או שחורים.

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/097361 צפיות
ההבדל העיקרי בין האוכל שלנו, המערבי, לאוכל ההודי הוא התיבול. גאראם - חם בהודית, מסאלה - תערובת בהודית, זוהי תערובת תבלינים אשר מהווה גורם חיוני ועיקרי לכל תבשיל הודי. כל אישה הודית מכינה את הגאראם מסאלה שלה לפי מתכון משפחתי סודי או לפי טעמם של בני הבית.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported