חפש מתכונים:       
שלום אורח
18.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פיצה ביתית מדהימה - פזית אסולין

מאת: פזית אסולין Food&Moreפיצה04/08/20114908 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

חומרים לבצק
קמח קילו
שמרים טריים קוביה (50 גר')
מלח 2 כפות (30 גר)
דבש/סוכר 2 כפות (30 גר')
מים 2.5 כוסות (כ 550 מ"ל)

חומרים לרוטב העגבניות
עגבניות אדומות בשלות כ 4 עגבניות
שום קצוץ כפית ( 15 גר' )
פפריקה כפית ( 15 גר')
מלח כפית ( 15 גר')
תימין כפית ( 15 גר')
בזיליקום טרי קצוץ כפית ( 15 גר' )

מעל הרוטב
גבינת עמק/אמנטל שתי כוסות (400 גר')
גבינת מוצרלה שתי כוסות (400 גר')
תוספות ע"פ הטעם: זיתים ירוקים/ שחורים, פטריות טריות, תירס, עגבניות שרי בצל וגבינה בולגרית.

המתכון מתאים לשתי פיצות גדולות בתנור ביתי.



אופן ההכנה:

חומרים לבצק

קמח קילו

שמרים טרייםקוביה (50 גר')

מלח 2 כפות (30 גר)

דבש/סוכר 2 כפות (30גר')

מים 2.5 כוסות(כ 550 מ"ל)

חומרים לרוטב העגבניות

עגבניות אדומות בשלות כ 4 עגבניות

שום קצוץ כפית ( 15גר' )

פפריקה כפית ( 15גר')

מלח כפית ( 15גר')

תימין כפית ( 15גר')

בזיליקום טרי קצוץ כפית ( 15 גר' )

מעל הרוטב

גבינת עמק/אמנטל שתי כוסות (400 גר')

גבינת מוצרלה שתי כוסות (400 גר')

תוספות ע"פ הטעם: זיתים ירוקים/ שחורים, פטריות טריות, תירס, עגבניות שרי בצל וגבינה בולגרית.

המתכון מתאים לשתי פיצות גדולות בתנור ביתי.

הכנת הבצק:

    1. מנפיםקילו קמח, מערבבים עם המלח.
    2. ממיסיםאת השמרים בתוך קערית עם 3/4 כוס מים (מתוך כמות המים,לא בנוסף), עםהדבש/הסוכר, עד שרואים שהתערובת תופחת .
    3. מכניסיםאת השמרים לקמח ומתחילים ללוש, מוסיפים את המים לאט תוך כדי לישה. ניתן ללושביד/במיקסר, כ 5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
    4. מכסיםאת הבצק ומשאירים לתפיחה, עד להכפלת נפח הבצק

הכנת רוטב העגבניות:

קולפים את העגבניות, חותכים/ טוחנים ושמים בסיר, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש קטנה, כשעתיים, לערבב מידי פעם. הרוטב טוב גם לפסטה, אני תמיד מכינה כמות גדולה ממנו ומשאירה בצנצנת במקרר, מצוין לפיצות,וכרוטב מהיר לפסטה.

הכנת הפיצה:

מחממים תנור ל 200 מעלות.

מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לגודל התבנית, משמנים מעט את התבנית בשמן זית .

מורחים את רוטב העגבניות

מפזרים גבינות ותוספות

אופים ב 200 מעלות למשך כ 25 דקות (בתנור ביתי), ודאו שהתחתית שזופה לפני שתוציאו .

בתאבון, פזית אסולין

 

תגיות המתכון: פיצה, FoodandMore, פזית אסולין


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

פזית אסולין

www.foodandmore.co.il

050-5904500

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים, אוכל ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות,

סדנאות עיצוב עוגות, סדנאות בישול ואפייה וסדנאות שוקולד.

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת פזית אסולין Food&More

מאת: פזית אסולין Food&Moreקיש01/11/112525 צפיות
קיש סלמון מעושן, מתכון לקיש מהיר עם חומרי גלם משובחים, טעים ומומלץ בחום !

מאת: פזית אסולין Food&Moreחצילים13/09/113071 צפיות
פתיח טעים לארוחה חלבית, חצילים קלויים ממולאים בגבינת עיזים טפנד זיתים ועירית

מתכונים נוספים בנושא פיצה

מאת: נעה ויזלפיצה27/04/123153 צפיות
קל להכין את זה ומאוד כיף כדי להכין את זה אם כל בני המשפחה

מאת: פזית סבגפיצה18/07/114959 צפיות
פיצה מהירת הכנה ללא כל התפחה,מעולה.

מאת: lemon3.co.ilפיצה03/06/114071 צפיות
במידה ולא התעצלנו והזמנו פיצה מוכנה, הנה לכם מתכון להכנת פיצה ביתית פשוטה ומהירת הכנה, שלא תשתווה לאף פיצה מוכנה שתזמינו.

מאת: שף יעקב פיצה18/05/113630 צפיות
מתכון לפיצה

מאת: דומינוספיצה25/08/1014144 צפיות
לפני כמה זמן, ככה באמצע הקיץ, תקף אותי ערב אחד רעב לפיצה. בדיוק גמרתי להעביר את הדירה ופיצה נראתה לי אוכל מצויין לסיטואציה. עזבתי את תל אביב בגלל שבעל הבית שוב העלה לי את שכר הדירה וחשבתי לעצמי שלמרות שלא מדובר בתל אביב בטוח אפשר להשיג פיצה ברמת גן בלי בעיה.

מאת: יוני שרמןפיצה24/11/096832 צפיות
פיצה מהירה, אפיה 12 דקות בלבד.

מאת: איתן הורביץ קייטרינג פלפל ומלחפיצה03/03/0911863 צפיות
כשטיילתי באיטליה טעמתי הרבה פיצות אבל כשנתקלתי בפיצה הזו בחוצפה ישראלית נכנסתי למטבח המשפחתי של לוצ'יה ובספרדית עילגת מתובלת במילים איטלקיות נבחרות התעקשתי שתלמד אותי ולהפתעתי זה עבד. הילדים שלי משוגעים על הפיצה הזו שמככבת אצלנו לפחות פעם בשבוע. הסוד הגדול כאן הוא הרוטב ועובי הפיצה. והכי חשוב- בלי קיצורי דרך, לעבור בסבלנות את כל השלבים, זה שווה.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported