חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עוגיות מדלן - Madeleines

מאת: נעה צורמאפים מתוקים15/09/2016517 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

מצרכים: (עבור הכנת כמות של 30 עוגיות):
- שלוש ביצים
- 150 גרם סוכר
- 200 גרם קמח
- 1/2 קליפת לימון מגורדת
- 8 גרם אבקת אפייה
- 100 גרם חמאה מומסת
- 50 גרם חלב



אופן ההכנה:

זמן הכנה : 30 דקות

זמן אפייה : 15 דקות

שמים את החמאה בסיר על אש נמוכה, בכדי להמיסה ומניחים בצד..

מערבבים את 3 הביצים ואת הסוכר עד לקבלת תערובת מלבין ולאחר מכן מוסיפים את קליפת הלימון.

מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולאחר מכן את החמאה ואת החלב שנותר. מניחים בצד רבע שעה.

מורחים חמאה בתבניות מדלן ויוצקים את מה שהכנו קודם לכן לתבנית.

אופים בחום של 240 מעלות ולאחר 5 דקות מנמיכים לחום של 200 מעלות.

משאירים בצד ל-10 דקות וממתינים.

המתכון נכתב על ידי אווה מחברת פסטל פריז אשר מתמחה מאפים מתוקים ומלוחים מהמטבח הצרפתי המסורתי.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת נעה צור

מתכונים נוספים בנושא מאפים מתוקים

מאת: אופירמאפים מתוקים29/12/141961 צפיות
אחד הדברים שאני אוהבת לעשות הוא לקחת מתכון של מאכל אהוב ולשחק איתו כדי לקבל משהו חדש. במקרה הזה שילבתי בין המתכון של נשיקות המקצפת הרגילות ובין פאי הלימון שהוא אחד הכוכבים במשפחה שלנו.

מאת: אופירמאפים מתוקים30/11/142218 צפיות
קולפים את תפוח האדמה, מגררים אותו על פומפיה, ומניחים במסננת מעל קערה כדי לייבש ממנו את כל הנוזלים.

מאת: אליהבמאפים מתוקים19/11/105820 צפיות
מאפה טעים מיוחד יפה לחתונה

מאת: רמי כץמאפים מתוקים22/09/103560 צפיות
באדיבות מרשת מסעדות פרסקו וחמארהאוכל רוסי אוכל רומני אוכל מזרח אירופי אוטנתי בטעם אווירה ומחירים של פעם רחוב משה בקר 11 אזור התעשייה הישן ראשון לציון 03-9665449

מאת: יוני שרמןמאפים מתוקים24/11/092995 צפיות
35 סופגניות קטנות (30-35 גר' כל אחת) פריכות ומדהימות.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported