זמן הכנה : 30 דקות
זמן אפייה : 15 דקות
שמים את החמאה בסיר על אש נמוכה, בכדי להמיסה ומניחים בצד..
מערבבים את 3 הביצים ואת הסוכר עד לקבלת תערובת מלבין ולאחר מכן מוסיפים את קליפת הלימון.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולאחר מכן את החמאה ואת החלב שנותר. מניחים בצד רבע שעה.
מורחים חמאה בתבניות מדלן ויוצקים את מה שהכנו קודם לכן לתבנית.
אופים בחום של 240 מעלות ולאחר 5 דקות מנמיכים לחום של 200 מעלות.
משאירים בצד ל-10 דקות וממתינים.
המתכון נכתב על ידי אווה מחברת פסטל פריז אשר מתמחה מאפים מתוקים ומלוחים מהמטבח הצרפתי המסורתי.