חפש מתכונים:       
שלום אורח
09.12.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פשטידת תפוחי אדמה

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

כף שמן
בצל גדול
קופסת שימורים של פטריות חתוכות
3 תפוחי אדמה
כפית פלפל שחור גרוס
2 גביעי אשל
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
כף אבקת מרק פטריות
1/2 כוס מים



אופן ההכנה:


מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית
שוטפים את תפוחי האדמה,  עד שהם. רכים. מניחים להצטנן, קולפים ומועכים בתוך קערה.
קוצצים את הבצל. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה, מתבלים בפלפל שחור ומערבבים.
בקערהאחרת.מערבבים את היוגורט, אבקת המרק והמים. טורפים את הביצים, מוסיפים לבלילת האשל ומערבבים. שופכים את בלילת האשל על הירקות ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית מפזרים את שבבי גבינה הצהובה שגירדתם. אופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה משחימה לגוון יפה  ושוב ממולץ לבדוק מידי פעם..

 

תגיות המתכון: פשטידת תפוחי אדמה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פשטידת תפוחי אדמה

מאת: אלונה ספטוןפשטידת תפוחי אדמה09/09/119517 צפיות
מתאים ליום שישי בערב וגם לחג.

מאת: טבחכםפשטידת תפוחי אדמה17/05/1114397 צפיות
קיגל תפוח אדמה מסורתי עם הטעם של הבית של סבתא.תוספת נהדרת.

מאת: שף יעקב פשטידת תפוחי אדמה11/04/1117161 צפיות
זוהי פשטידה של שני צבעים המשלבת בין בטטות לתפוחי אדמה, מאוד טעימה וקלה להכנה ובעיקר יפיפייה מתאימה גם לפסח.

מאת: שף יעקב פשטידת תפוחי אדמה21/07/1012689 צפיות
פשטיד קלה וטעימה מאוד


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported