חפש מתכונים:       
שלום אורח
15.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פיצה פסח

מאת: שף יעקב פסח05/04/20113457 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

מגש עגול או תבנית חד פעמית גדולה
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת גס
300 גרם גבינה צהובה מגורדת
לרוטב:
5 כפות שמן זית
1 שימורי עגבניות תמר מרוסקות
3 שיני שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אורגנו
1/4 כפית סוכר
1/2 כוס מים



אופן ההכנה:

לחמם את השמן במחבת ולהוסיף את העגבניות להביא לרתיחה ולהוסיף את השום לערבב להוסיף חצי כוס מים ותבלינים לערבב ולבשל עוד כ- 5 דקות לכבות את האש ולצנן לסדר במגש בזוגות מצות רטובות במים בכל תחתית המגש לצקת מעל מהרוטב ולפזר מעל תערובת גבינות לשדרוג מעל הגבינות כל העולה לכם בראש לאפות בתנור שחומם מראש בחום של -180 מעלות כ -15 עד -20 דקות בתאבון

 

תגיות המתכון: פיצה פסח


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134179 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134704 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134724 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128163 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124124 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123749 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125838 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא פסח

מאת: נועםפסח27/03/131810 צפיות
חרוסת אפגניסתנית טעימה ומתוקה ובריאה, מקורית על בסיס תמרים ואגוזים.המתכון עבר מדור לדור ועכשיו מופץ לרבים...בתאבון!


מאת: שף יעקב פסח05/04/115128 צפיות
מנה שנוצרה בגלל מגבלות החג לדפי לזניה יוצא מצוין ומפתיע

להזמנות מופלטה מרוקאית מקורית 80 שח לקילו משלוח עד הבית 0547997478

מאת: חנה טובהפסח21/03/104353 צפיות
מתכון מעולה ללחמניות לפסח, 20 דקות, והלחמניות מוכנות.

מאת: idoB1978פסח16/03/104343 צפיות
שילוב מנצח של בטטה ותפו"א

מאת: מופלטה חמהפסח13/04/0915684 צפיות
מופלטה למימונה בכמות שתספיק לכל החוגגים והצוהלים את צאת חג הפסח - המימונה!מופלטה הינה מנהג רב שנים של העדה המרוקאית. מכינים מופלטות באסרו חג שכפי שנאמר יש לחגוג בארוחה ענקית ורבת סועדים בצאת החג.את המופלטה מכינים מקמח שנקנה בצאת החג - זוהי מופלטה כשרה!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported