חפש מתכונים:       
שלום אורח
28.03.2025
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

כבד קצוץ המתכון הקל והטעים ביותר

מאת: שף יעקב כבד עוף27/03/20106902 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

600 ג'ר כבדי עוף נקיים ומטוגנים
3 בצלים גדולים פרוסים ומטוגנים
1 בצל קטן קצוץ (בנוסף)
2X1\2 כוס שמן קנולה לטיגון
1 כפית מלח
2\1 כפית פלפל שחור



אופן ההכנה:

בחצי כוס שמן לטגן את הבצל עד השחמה  ולהעביר לקערה לצינון עם השמן. לאותה מחבט להכניס את חצי כוס השמן השניה ולטגן את הכבדים, על הכבדים להיות יבשים לפני הטיגון, לטגן את הכבדים למידת מדיום כשתי דקות בכל צד ולהעביר לקערה נפרדת לצינון ללא השמן. אחר צינון המרכיבים יש לטחון את הכבדים והבצל במכונת טחינה להוסיף את שמן הבצל המטוגן ואת הבצל הקצוץ. לתבל במלח פלפל לערבב היטב ולהגיש.

 

תגיות המתכון: כבד קצוץ מבית אמא


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/136012 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136467 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136338 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129913 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126313 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125224 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129740 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא כבד עוף

מאת: שף יעקב כבד עוף23/04/116656 צפיות
מנה שמשלבת בין טעמים של מתיקות עם נגיעות חמצמצות מקורמלים

מאת: שף יעקב כבד עוף24/04/105399 צפיות
כבדי עוף עם חלמונים מעדן את החלמונים ניתן להשיג בשווקים באטליזים שמוכרים בשר עוף של מטילות או בחניות יוחננוף במצב קפוא

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported