חפש מתכונים:       
שלום אורח
11.04.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פטוצ’יני עם פלפלים קלויים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   9 מנות
 
רכיבי המתכון:

500 גרם פסטה פטוצ’יני אסם פרפקטו מבושלת ע"פ ההוראות, מסוננת ומעורבבת עם כף שמן זית.
4 פלפלים גדולים מצבעים שונים
3 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
קורט צ’ילי (או פלפל חריף אחר)
מיכל שמנת מתוקה ( 250 מ"ל)
2 כפות אורגנו טרי או כפית אורגנו יבש.
מלח ופלפל שחור גרוס



אופן ההכנה:

1. קולים את הפלפלים מתחת לגריל עד שהם צרובים מכל צד. שמים בשקית סגורה ומצננים. קולפים את הקליפה וחותכים לרצועות.

2. מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-7 דקות עד שהופך לשקוף.

3. מוסיפים את השום, הצ’ילי, השמנת ורצועות הפלפלים ומביאים לרתיחה. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.

4. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים בעדינות ומגישים עם עלי אורגנו טריים

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported