חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ניוקי וברוקולי מוקרמים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

400 גרם פרחי ברוקולי חלוטים (ניתן להשתמש בקפוא)
1 חבילת ניוקי אסם פרפקטו לבישול לפי הוראות היצרן המופיעות על גב האריזה
1/4 כוס שמן זית
1 חבילת פירורית זהב -
1-1/2 כף מרק תיבול בטעם עוף -
8 שיני שום כתושות
100 גרם גבינת עמק או גבינת מוצרלה מגוררת



אופן ההכנה:

1. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי המבושל , מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים מערבבים קלות ומשטחים.

2. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.

3. מפזרים מעל את גבינת העמק או המוצרלה המגוררות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני – גבוה (180-200 מעלות) . אופים 15-12 דקות ומגישים חם

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported