חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי בפסטו רוקט

מאת: רון שביטרטבים לפסטה06/12/20103771 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

קילו- ספגטי - (חבילה).
2- עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות לקוביות קטנות.
1- חבילה של עלי רוקט.
50 גרם- גבינת פרמזן מגורדת (אני פשוט חולה על לגרד לבד)
1 כף- גרעיני חמנייה
20 גרם- צלפים
1- שן שום
חצי כוס- שמן זמן
מלח ופלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:

מכניסים את הרוקט, הגבינה, הגרעינים, הצלפים, שן השום, שמן הזית, המלחוהפלפל לבלנדר או למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת רוטבאחיד וחלק.
מבשלים את הספגטי "אל דנטה". מערבבים את הספגטי והרוטב. מוסיפים את העגבניות ומערבבים שוב. מקשטים ומגישים.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

השף הצמחוני, צמחי מרפא

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רון שביט

מאת: רון שביטבישול צמחוני18/01/114848 צפיות
קציצות עדשים קלות להכנה וטעימות מאוד

מאת: רון שביטמרק צימחוני02/01/115467 צפיות
מרקה תירס הכי טוב בתבל

מאת: רון שביטמרק צימחוני24/12/102941 צפיות
מרק ארטישוק ירושלמי עם קרוטונים

מאת: רון שביטמטבלים24/12/102576 צפיות
חומוס ביתי

מאת: רון שביטירקות - שונות14/12/103936 צפיות
ירקות ירוקים בשמן זית ושום

מאת: רון שביטספגאטי11/12/106541 צפיות
ספגטי ברוטב עגבניות מהיר להכנה וטעים במיוחד

מאת: רון שביטרטבים לפסטה09/12/106777 צפיות
רוטב פסטו הכי טוב בעולם

מתכונים נוספים בנושא רטבים לפסטה

מאת: חגית עקביהרטבים לפסטה07/08/112378 צפיות
מנה קלה מאוד להכנה טעימה........אפשר להוסיף לרוטב שרימפסים,קלאמרי,אווז מעושן,סלמון טרי,סלמון מעושן,אפונה וברוקולי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported