חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קציצות בשר עם לבבות ארטישוק

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/20115093 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   12 מנות
 
רכיבי המתכון:

שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות
10 שיני שום מעוכות וחצויות
שקית לבבות ארטישוק קפואים(להפשיר אותם לפני הבישול)
3 כוסות מרק עוף(אם אין מים רגילים זה גם בסדר)
1/3 כוס מיץ לימון
מלח פלפל
1 כפית כורכום
מעט פטרוזיליה קצוצה



אופן ההכנה:

מחממים שמן זית בסיר רחב ומוסיפים אליו את הבצל והשום להזהבה קלה.

חוצים את לבבות הארטישוק לחצי ומוסיפים לסיר.

ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד דקה-שתיים.

מוסיפים את המרק עוף(או מים),הלימון והכורכום ומערבבים.

להביא לרתיחה.

שהתבשיל רותח מכניסים את הקציצות ,מנמיכים ומכסים למשך 45 דקות.

לערבב מידי פעם,שכל הקציצות ייספגו מהרוטב.

לפני ההגשה לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה.

זה מעדן,בתאבון.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת גילי פאר

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/1111943 צפיות
קציצות בשר מטוגנות יכולות להוות בסיס להרבה מתכונים אבל גם ככה איך שהן, הן טעימות.

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/115160 צפיות
מתכון לבולונז מעולה!

מתכונים נוספים בנושא קציצות בשר

מאת: מיכלקציצות בשר15/08/126113 צפיות
קציצות מש בריאות פריכות וטעימות...

מאת: אלונה ספטוןקציצות בשר07/09/114107 צפיות
אני נוהגת לאכול זאת באופן קבועבראש השנה נהוג לאכול זאת כמנהג הברכה :שיכרתו אויבנו ומבקשי רעתינו.....אמן!!!הפראסה נקראת גם כרישה ובאופן מוזר גם לוף והיא שונה מהלוף צבארכיבים

מאת: פזית סבגקציצות בשר18/07/117496 צפיות
קציצות בשר מן המטבח העיראקי,נהדרות.

מאת: lemon3.co.ilקציצות בשר06/06/113464 צפיות
קציצות קבב קולה, כמו שהילדים אוהבים, שידרוג מיוחד לקציצות הקבב המוכרות.

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/1111943 צפיות
קציצות בשר מטוגנות יכולות להוות בסיס להרבה מתכונים אבל גם ככה איך שהן, הן טעימות.



 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported