5 ביצים3 כפות מיונז2 כפות גדושות חרדלמלחפלפלפלפל גס
מבשלים את הביצים למצב של ביצים קשות. אחר כך יש לקלוף את הביצים ולמעוך אותם. לאחר מכן יש להוסיף את הביצים אל כפות המיונז ואל החרדל ומערבבים אותם בתוך קערה. לאחר ערבוב ראשוני יש להוסיף מלח פלפל וקצת פלפל גס ואפשר להגיש את זה.
פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד
אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.
למידע על קורסים לבישול לחץ כאן
http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported