חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סופגניות

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

3 כוסות קמח
50 גרם שמרים
כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
כוס חלב פושר
חלמונים
כף של תמצית וניל
קורט מלח
כף ברנדי/ קוניאק

למילוי-
לבחירתכם, למילוי ריבת חלב - מומלץ!
2 גביעי קרם פרש
5 כפות ריבת חלב

למילוי ריבה- ריבה כלשהי לבחירתכם
מומלץ להישתמש בריבת תות.

למילוי שוקולד-
2 גביעי קרם פרש
5 כפות שוקולד למריחה



אופן ההכנה:

1. בקערה עמוקה שמים את הקמח, הסוכר, הוניל, החלמונים והמלח.
2. בקערה נפרדת מערבבים שמרים עם חלב וחמאה.
3. מוסיפים את קערת החלב עם השמרים לקערת הקמח ומערבבים ביד
4. מניחים את הבצק שנוצר כשעה וחצי מכוסה על מנת להביא את הבצק לתפיחה מלאה
5. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק לשניים, ומרדדים כל חלק לעובי של סניטימטר בערך.
6. על אחד העלים מניחים כף של מילוי במרחק של 6 ס"מ בערך אחד מהשני.
7. בזהירות ובעדינות מניחים על הבצק עם המילוי את הבצק ללא המילוי
8. בעזרת כוס מסמנים עיגולים כאשר המילוי במרכזם
9. מתפיחים שוב את הסופגניות עד שהן שמכפילות את נפחן.
10. מחממים שמן עמוק בסיק עמוק, ולאחר הרתיחה מחליקים את הסופגניות לתוכו
11. לאחר הזהבה, הופכים לצד השני
12. לאחר הזהבת הצד השני מוציאים מן השמן.

להכנת המילוי ריבת חלב/ שוקולד
1. בקערה מקציפים את שמנת הקרם פרש עד קבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים לקרם בתנועות קיפול את ריבת החלב/ שוקולד.
3. מומלץ לפזר מלמעלה אבקת סוכר.

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy

מתכון מיוחד וטעים לפשטידת ירקות עשירה במיוחד

עוגת שוקולד נהדרת ומדהימה בטעמה . מתאימה לימי הולדת, לחגים וסתם כשבא לכם להתפנקנסו ולא תצטערו

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyבשר טחון14/07/0955505 צפיות
קציצות הבשר שלי זוכות מחמאות ללא סוף. אני ממליצה לכם בחום על המתכון המשובח כדי שגם אתם תהנו מטעם משובח ושבחים ללא סוף.

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyעוף צלוי08/07/0956388 צפיות
עוף בתנור הוא הדבר הפשוט ביותר להכין- רק לערבב הכל ולדחוף לתנור. מתכון מצויין וטעים לעוף בתנור

שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים העוגה קלה מאד

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyשבועות05/05/0930148 צפיות
פשטידת גבינות עשירה מיוחדת לחג השבועות קלה להכנה וטעימה מומלץ מאוד לערב החג

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyלזניה26/04/0930568 צפיות
אין כמו הריח של לזניה חמה. מנה מעולה לאכול עם המשפחה בארוחת שישי

מתכונים נוספים בנושא חנוכה


מאת: דנה זליצקי- עדשיםחנוכה17/12/093929 צפיות
בטטה ידועה כמחזקת את מערכת החיסון וטובה לתקופת החורף במיוחד.מתכון זה נולד בחיפוש אחר לביבות לחנוכה קצת שונות מלביבות תפוחי האדמה המסורתיות,אבל ניתן להכין את הלביבות האלה מתי שתחפצו בכך.אצלי בבית, ברגע שהלביבות יוצאות מהתנור- הן מתחסלות במהרה.


מאת: שירה הראלחנוכה07/12/096624 צפיות
מתכון לביבות לחג החנוכה אשר קוצרות מחמאות ללא סוף והופכות את החג לשמח ומאושרהמתכון הינו מתכון משודרג ללביבות מיוחדות לחג. נסו ולא תצטערו. חג שמח! :)))


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported