חפש מתכונים:       
שלום אורח
28.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פסטה עם פטריות וחצילים ברוטב שמנת

מאת: עינת צורפסטות - שונות30/12/20094949 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן כל סוג מתאים.
כשהפסטה מוכנה אחרי סינון (לא לשטוף) להוסיף כף שמן זית ולערבב .
150 גרם פטריות חצויות
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית+כף חמאה
חציל גדול מקולף חתוך לקוביות 2X2
מיכל שמנת מתוקה
260 גרם עגבניות מרוסקות ברוטב (של יכין ללא מונוסודיום)
100 גרם פרמזן מגוררת או גבינה צהובה אחרת לפי טעם וריח אישי
בזילקום קצוץ
מלח ופלפל וקורט אגוז מוסקט



אופן ההכנה:

מטגנים בשמן הזית והחמאה את הבצלים ומזהיבים
מוסיפים פטריות וחצילים ומקפיצים עד שהחצילים רכים
מוסיפים תבלינים, עגבניות , שמנת ושן שום קצוצה ומערבבים מספר דקות
כשרותח מוסיפים גבינה ומערבבים. סוגרים להבה.
טועמים ומשפרים טעמים
יוצקים על הפסטה ומגישים חם
מגישים בצד גבינת פרמז'ן מגוררת.

 

תגיות המתכון: פסטה, חלבי, פטריות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

עינת צור - דוכני מזון וקייטרינג חלבי

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת עינת צור

מאת: עינת צורפאי30/12/095568 צפיות
פאי פרג מדהים.מתאים לתבנית פאי בקוטר 28 ס"מ

מאת: עינת צורלחם מקמח מלא30/12/0921033 צפיות
לחם ביתי מקמח מלא פשוט וקל להכנה, כולל תוספות בצל ופטריות.

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported