חפש מתכונים:       
שלום אורח
04.06.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פיצה איטלקית

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק"ג קמח
1 שקית או קוביה שמרית (50 גר')
1/2 שקית משפר לאפיה(25 גר')

½ כוס שמן (מומלץ שמן זית ,100 מ"ל)
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח שטוחות
כ ½2 כוסות מים פושרים

לאחר הלישה ניתן לתת מנוחה לבצק לכ-20 דקות ואז להקפיא חצי מהבצק עטוף היטב.

מרכיבים לרוטב פיצה:
1 קופסא עגבניות מרוסקות

1 שן שום כתושה

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח



גבינה צהובה מגוררת



תוספות אפשריות למתכון:
פטריות פרוסות

זיתים שחורים או ירוקים פרוסים

בצל לבן פרוס,

תבלינים:ריחן(בזיליקום), אורגנו.
אנשובי וכד'



אופן ההכנה:

מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרית, משפר לאפיה ביתית, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.
משהים למנוחה בכלי מכוסה ל- 20 דקות  ומחלקים ל 2 חלקים.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ -1/2ס"מ  מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות

מפזרים את התוספות הרצויות באופן שווה.
משהים לתפיחה כ 20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום 
של 200 מעלות כ 20 דקות

 

תגיות המתכון: פיצה איטלקית


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/115288 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה

לזניה אמיתיתווווווווווווו



צרפתי סיני יפני ועכשיו איטליה.......................


נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported