חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פיצה איטלקית

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק"ג קמח
1 שקית או קוביה שמרית (50 גר')
1/2 שקית משפר לאפיה(25 גר')

½ כוס שמן (מומלץ שמן זית ,100 מ"ל)
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח שטוחות
כ ½2 כוסות מים פושרים

לאחר הלישה ניתן לתת מנוחה לבצק לכ-20 דקות ואז להקפיא חצי מהבצק עטוף היטב.

מרכיבים לרוטב פיצה:
1 קופסא עגבניות מרוסקות

1 שן שום כתושה

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח



גבינה צהובה מגוררת



תוספות אפשריות למתכון:
פטריות פרוסות

זיתים שחורים או ירוקים פרוסים

בצל לבן פרוס,

תבלינים:ריחן(בזיליקום), אורגנו.
אנשובי וכד'



אופן ההכנה:

מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרית, משפר לאפיה ביתית, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.
משהים למנוחה בכלי מכוסה ל- 20 דקות  ומחלקים ל 2 חלקים.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ -1/2ס"מ  מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות

מפזרים את התוספות הרצויות באופן שווה.
משהים לתפיחה כ 20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום 
של 200 מעלות כ 20 דקות

 

תגיות המתכון: פיצה איטלקית


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/116210 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה

לזניה אמיתיתווווווווווווו



צרפתי סיני יפני ועכשיו איטליה.......................


נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported