חפש מתכונים:       
שלום אורח
05.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

תפו"א ובטטה בתנור

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 בטטה גדולה
4-5 תפו"א לבן
1 בצל גדול
3-4 כפות שמן
תבלינים: מלח, פפריקה מתוקה, כרכום.
טיפ: כף צ'ילי מתוק (לא חייב).



אופן ההכנה:

חותחים את הבטטה והתפו"א לפרוסות בינוניות, מומלץ לשטוף היטב ולהשאיר את הקליפה,
חותכים גם את הבצל לפרוסות גדולות, מזגגים מעל מעט שמן את התבלינים ואם רוצים מעט צ'ילי מתוק,
מרטיבים את הידיים טוב ומערבבים את הכל יחד, מכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שהירקות משחימים.
ניתן להגיש ליד העוף או הבשר.

בתיאבון!

 

תגיות המתכון: תפוח אדמה, בטטה, צילי, תפוא


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת יעל רוזנברג

מתכונים נוספים בנושא תוספות למנה עיקרית


מאת: מוסא קפוןתוספות למנה עיקרית20/09/132976 צפיות
קל להכנה טעים מאוד מתאים לכל אחד ואחד

מאת: מאיר קרנשתוספות למנה עיקרית26/10/113354 צפיות
פולנטה מתירס טרי היא מעדן מיוחד. הלימון הכבוש מוסיף למנה חמיצות שעוטפת את המתיקות של התירס ומשלימה אותו.

מאת: Hilabahatתוספות למנה עיקרית27/06/113253 צפיות
מאת השפית בל קפצן ל"סוגת"

מאת: טבחכםתוספות למנה עיקרית17/05/118132 צפיות
אורז פיקנטי ומיוחד משביע וגם טעים.

מאת: Hilabahatתוספות למנה עיקרית31/01/114394 צפיות
גריסי הפנינה הם ממשפחת הדגנים והינם בעלי ערכים תזונתיים רבים. כיום חסידי הבישול הבריא מגלים אותן מחדש וממליצים להוסיף אותם לתפריט. כאן מוצעת מנה מיוחדת ששמה את גריסי הפנינה בקדמת הבמה לצד נגיעות של בטטות ושום. גם בריא וגם טעים!

מאת: גיא אפרתיתוספות למנה עיקרית30/11/104516 צפיות
אורז טעים מאודד עם פירות יבשים וגבינת פרמזן מגורדת מלמעלה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported