חפש מתכונים:       
שלום אורח
25.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

טאג'ין כבש מדהים

מאת: שירה הראלבשר כבש09/03/200916573 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

קילו בשר כבש חתוך לקוביות
4בצלים גדולים חתוכים גס
צרור כוסברה קצוץ דק
קורט זעפרן
קורט זנגביל
ק"ג חבושים חתוכים לחצאים לא קלופים
50 גרם מרגרינה
מלח ופלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:

אופן ההכנה: 1. שמים את הבצל והבשר בסיר טאג'ין גדול ומטבלים במלח ופלפל 2.מוסיפים את הזעפרן הכוסברה והזנגביל ומבשלים על אש נמוכה עד רתיחה (בערך שעה) 3.כשעה לפני ההגשה מוסיפים את החבושים ומבשלים בתאבון  

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שירה הראל

מאת: שירה הראלחנוכה07/12/096624 צפיות
מתכון לביבות לחג החנוכה אשר קוצרות מחמאות ללא סוף והופכות את החג לשמח ומאושרהמתכון הינו מתכון משודרג ללביבות מיוחדות לחג. נסו ולא תצטערו. חג שמח! :)))

מאת: שירה הראלמרקים - שונות03/11/0912930 צפיות
לקראת החורף הקריר לפניכם מתכון מיוחד במינו למרק בטטה בחלב קוקוס טעים בצורה בלתי רגילהנסו ולא תצטערו

מאת: שירה הראלראש השנה26/08/0923301 צפיות
סלט רימונים מיוחד ומדהים בטעמו . מומלץ מאוד לערב ראש השנה וגם סתם כשבא לכם להתפנק.חג שמח ושנה טובה

מאת: שירה הראלחזה עוף12/08/095208 צפיות
מתכון יוקרתי מדהים בטעמו.. אם בא לכם לפנק מישהו אני סופר ממליצה על המתכון הזהאני מכינה את זה באירועים וחגים וזוכה למחמאות בלתי פוסקות...תנסו ותהנו

מאת: שירה הראלבשר - שונות09/03/093186 צפיות
מתכון מיוחד ולא צפוי שלמדתי במהלך לימודי בלונדוןתנסו ותראו שמדובר הטעם גן עדן..

מאת: שירה הראלסלט פירות05/03/0916243 צפיות
סלט פירות צריך להיות עשיר בטעמים, הבאנו לכם סלט פירות גדול מהחיים. הגוייבה והרימונים נותנים לסלט טעם מיוחד שרובכם לא כל כך מכירים. - חשוב לדבוק במצרכים ולא להוסיף פירות אחרים.

מתכונים נוספים בנושא בשר כבש

מאת: שף יעקב בשר כבש21/10/114552 צפיות
מנת טלה כאשר הערמונים מתמזגים היטב בטעם הטלה ויוצרים יחד מנה מושלמת.

מאת: שף יעקב בשר כבש28/08/107491 צפיות
מנה חגיגית לראש השנה

מאת: שף יעקב בשר כבש24/08/107435 צפיות
שוק כבש ממולא מנה חגיגית במיוחד

מאת: שף יעקב בשר כבש25/03/1031212 צפיות
כבש בתנוד בליוי תפו'א קטנים או מג'דרה


מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097809 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported