חפש מתכונים:       
שלום אורח
25.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

שוק טלה ללא עצמות ממולא ערמונים

מאת: שף יעקב בשר כבש21/10/20114552 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 שוק טלה במשקל של כ-3 ק"ג ללא עצמות.
300 ג"ר ערמונים קלופים וקלויים
2 כפות סוכר חום
2 כפות אבקת שום
2 כפות אבקת בצל
1/2 כפית אבקת פלפל אנגלי
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות פפריקה מעושנת



אופן ההכנה:

לערבב את כל התבלינים מלבד הסוכר ולתבל את השוק בחלקו הפנימי והחיצוני. לסגור בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-24 שעות. לאחר מכן להניח את שוק הטלה כך שחלקו הפנימי פתוח ולמלא בערמונים לכל אורכו. לפזר מעל את הסוכר, לסגור ובעזרת חוט קשירה לקשור את השוק כך שהערמונים יהיו סגורים בתוכו. לשמן תבנית במעט שמן זית, להניח את שוק הטלה בתבנית ולצקת מעל עוד מעט שמן זית. לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כשעתיים ורבע. להוציא מהתנור ולצנן כ-15 דקות. להתיר את החוטים, לפרוס ולהגיש. בתיאבון.

 

תגיות המתכון: טלה, בערמונים, שוק


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135601 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136067 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136050 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129474 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125796 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124898 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129319 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא בשר כבש

מאת: שף יעקב בשר כבש28/08/107491 צפיות
מנה חגיגית לראש השנה

מאת: שף יעקב בשר כבש24/08/107435 צפיות
שוק כבש ממולא מנה חגיגית במיוחד

מאת: שף יעקב בשר כבש25/03/1031212 צפיות
כבש בתנוד בליוי תפו'א קטנים או מג'דרה


מאת: שירה הראלבשר כבש09/03/0916574 צפיות
מתכון מרוקאי , מענין וטעיים קל להכנה וצובר מחמאות...

מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097809 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported