חפש מתכונים:       
שלום אורח
27.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון להכנת קבב ים-תיכוני (באדיבות "אדום-אדום")

מאת: אדום-אדוםבשר בקר15/04/20106638 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"
3/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
1 שן שום גדולה כתושה
50 גר' צנובר קצוץ גס



אופן ההכנה:

זמן הכנה לפני בישול 10 דקות, זמן טיגון או
צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.


1. מערבבים את כל רכיבי הבשר לתערובת אחידה.
2. מכינים 10 קציצות קבאב מאורכות ומצננים
במקרר (לכשעה לפני הצלייה על האש.)
3. לטיגון : מוזגים כ 4 כפות שמן למחבת חם
(רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים על להבה
בינונית גבוהה עד לקבלת השחמה יפה מ2 הצדדים.
4. לצלייה על האש : מניחים את הקבאב על גבי
הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך
הצלייה מסובבים את הקבאב מידי פעם לקבלת
צלייה אחידה מכל הצדדים. חשוב לשמור על מידת
חום בינונית נמוכה.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אדום-אדום

מאת: אדום-אדוםאומצות15/04/105231 צפיות
ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)


מתכונים נוספים בנושא בשר בקר

מאת: מוסא קפוןבשר בקר20/09/134486 צפיות
זהו מתכון לכל סוגי הבקר זה יוצא רך מאוד וטעים לוקח מעט זמן עבודה אבל שווה כל רגע

מאת: שף יעקב בשר בקר20/03/125325 צפיות
מנה של חזה בקר בטעם מעושן וציפוי מדהים מומלץ להגשה בערב חג

מאת: שף יעקב בשר בקר03/01/124608 צפיות
פסטרומה מעדן טורקי למי שאוהב בשר מיובש מתאים כאפריטיב וגם לכריכים.

מאת: רועי רונן בשר בקר25/08/115095 צפיות
קדרת בקר בטעמים מתקתקים של סיידר תפוחים.מומלץ להגיש על מצע פירה, פירה בטטה ואורז לבן.

מאת: רות זלמתיבשר בקר26/12/109562 צפיות
צלי בקר ביין אדום מתאים לארוכות רומנטיות.אל תשכחו נרות לאווירה מושלמת !

מאת: שף יעקב בשר בקר11/10/108000 צפיות
תבשיל של בשר עם שעועית אדומה בסגנון מקסיקני

מאת: שף יעקב בשר בקר28/08/1014641 צפיות
נתח בקר מרשים מנה מיוחדת לחג מאוד ייצוגי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported