חפש מתכונים:       
שלום אורח
06.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מקרון שקדים צרפתי קלאסי מאת השפית בל קפצן ל"סוגת"

מאת: Hilabahatעוגות ועוגיות - שונות30/06/20113018 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

מצרכים לכ- 30 עוגיות

חלבונים מ – 2 ביצים
3 כפות סוכר דקדק "סוגת"
חצי כוס אבקת שקדים טחונים
כוס אבקת סוכר "סוגת"
צבעי מאכל טבעיים (אדום, ירוק וצהוב או לפי מה שאוהבים)

למלית:
100 גרם מרציפן
50 גרם פיסטוק טחון (למקרון ירוק בטעם פיסטוק) או 30 גרם ריבת תותים או פטל משובחת (למקרון ורוד בטעם תות) או 30 גרם ריבת תפוזים (למקרון צהוב בטעם פירות הדר)



אופן ההכנה:
  1. מקציפים את החלבונים והסוכר הדק במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
  2. מערבבים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים ומקפלים למקצפת החלבונים בעדינות.
  3. מערבבים פנימה מספר טיפות מצבע המאכל המועדף עד לקבלת הצבע הרצוי.
  4. מעבירים את התערובת לשק זילוף,מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים לזלף את המקרונים לגודל הרצוי (מומלץ קוטר של 2-3 ס"מ).
  5. אופים כ 13 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות. מוציאים מהתנור ומיד מסירים מנייר האפיה. מצננים לטמפרטורת החדר.

 

להכנת המילוי-

  1. מניחים את המרציפן בקערית ומחממים במיקרוגל מספר שניות עד לריכוך. מוציאים ומוסיפים את התוספת הרצויה- מחית פיסטוקים או אחת מהריבות ומעבירים לשק זילוף.

 

להרכבת המקרון:

  1. מסדרים את המקרונים בזוגות על פי גודלם. מזלפים על התחתית של אחד המקרונים מהמילוי ומכסים עם המקרון המתאים לו.
  2. לשמור בטמפרטורת החדר או בהקפאה לזמן ארוך יותר, אבל מניסיון הם בסכנת חיסול מהרגע שהם מוכנים!
 

תגיות המתכון: סוגת, בל קפצן, מקרון


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת Hilabahat

מאת: Hilabahatמקלות סיגרים31/08/112515 צפיות
סיגר פריך עם מילוי עשיר ומתפצח בפה. בתאבון!

מאת: Hilabahatסלט עגבניות31/08/119127 צפיות
סלט מרענן שעושה שמח בפה


מאת: Hilabahatדגים - שונות31/07/114269 צפיות
מהם לצלחת. מתכון קליל וטעים טעים! באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"

מאת: Hilabahatסלטים - שונות30/06/115753 צפיות
סלט קיצי מרענן וקליל שיכול בהחלט להוות ארוחה בפני עצמה- לצהריים או לערב. שילוב של קוסקוס, טחינה וירקות.

מאת: Hilabahatפשטידת בצל27/06/117766 צפיות
באדיבות בן עמי ברתיני שביטכמות: בצק לקלתית בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ

מאת: Hilabahatפשטידת גבינה27/06/114077 צפיות
באדיבות בן עמי ברתיני שביט

מתכונים נוספים בנושא עוגות ועוגיות - שונות

מאת: סוגתעוגות ועוגיות - שונות12/08/18355 צפיות
לי אמנם אין סודות עסקיים או בדיחות קורעות מצחוק, ומאחר ואני נשואה באושר אני כבר לא צריכה להפיל גברים ברשתי אבל יש לי את הסוד שלי והוא עוזר לי להקסים אנשים. הסוד שלי הוא עוגת ביסקוויטים משובחת, שכל מי שטועם אותה תמיד חוזר לעוד. עוגת הביסקוויטים שלי לא פונה לקהל עסקי או מסחרי באופן מיוחד היא פונה לכל אדם ואתה אני מצליחה לכבוש ללבות ופיות, ואין זה משנה באיזה מקום בעולם אני נמצאת באותו הרגע.את המתכון לעוגת הביסקוויטים ירשתי מאמא שלי, ואמא שלי ירשה אותה מסבתא שלי. סבתי? היא ירשה את שלה מאימה.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123392 צפיות
עוגה לבנה, כמו של פעם, רכה וקלה מאד להכנה. כקינוח או סתם ככה עם הקפה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122277 צפיות
מתכון להכנת מאפינס עם חתיכות של אננס ואגוזי מלך קצוצים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/121892 צפיות
עוגה מאגסים משומרים ופרג על בסיס עוגיות אוריאו ואגוזים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122544 צפיות
רולדה מבצק עם קקאו ואגוזים במילוי קרם מוקצף משובח ודובדבנים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123177 צפיות
עוגת נפוליאון ידועה גם בשם קרם שניט (מגרמנית) או מיל-פיי, היא עשויה ממספר שכבות (בדרך כלל 3 שכבות) של בצק עלים אפוי ולעתים מקורמל עם מילוי בין השכבות.

מאת: חגית נועםעוגות ועוגיות - שונות25/08/113183 צפיות
עוגיות נהדרות בטעם חלבה, נימוחות ונמסות בפה, הסוד למרקם המיוחד טמון בהכנת בצק לח ובעיבוד מינימלי, ובנוסף, העוגיות לוקחות ממש כמה דקות להכנה.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported