לי אמנם אין סודות עסקיים או בדיחות קורעות מצחוק, ומאחר ואני נשואה באושר אני כבר לא צריכה להפיל גברים ברשתי אבל יש לי את הסוד שלי והוא עוזר לי להקסים אנשים. הסוד שלי הוא עוגת ביסקוויטים משובחת, שכל מי שטועם אותה תמיד חוזר לעוד. עוגת הביסקוויטים שלי לא פונה לקהל עסקי או מסחרי באופן מיוחד היא פונה לכל אדם ואתה אני מצליחה לכבוש ללבות ופיות, ואין זה משנה באיזה מקום בעולם אני נמצאת באותו הרגע.את המתכון לעוגת הביסקוויטים ירשתי מאמא שלי, ואמא שלי ירשה אותה מסבתא שלי. סבתי? היא ירשה את שלה מאימה.
|
עוגה לבנה, כמו של פעם, רכה וקלה מאד להכנה. כקינוח או סתם ככה עם הקפה
|
מתכון להכנת מאפינס עם חתיכות של אננס ואגוזי מלך קצוצים.
|
עוגה מאגסים משומרים ופרג על בסיס עוגיות אוריאו ואגוזים.
|
רולדה מבצק עם קקאו ואגוזים במילוי קרם מוקצף משובח ודובדבנים.
|
עוגת נפוליאון ידועה גם בשם קרם שניט (מגרמנית) או מיל-פיי, היא עשויה ממספר שכבות (בדרך כלל 3 שכבות) של בצק עלים אפוי ולעתים מקורמל עם מילוי בין השכבות.
|
עוגיות נהדרות בטעם חלבה, נימוחות ונמסות בפה, הסוד למרקם המיוחד טמון בהכנת בצק לח ובעיבוד מינימלי, ובנוסף, העוגיות לוקחות ממש כמה דקות להכנה.
|