חפש מתכונים:       
שלום אורח
01.06.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קוּבָּה בְּקַרְ`יע אַחְמַר - קובה דלעת

מאת: אלינוערממולאים - שונות09/05/20096803 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

גר` סולת
קורט מלח
1/2 - 3/4 כוס מים ~


מלית

1 בצל קטן קצוץ
100 גר` בשר טחון (טחון פעמיים)
שמן
1/4 כפית בהרת
קורט קינמון


רוטב

שמן
1/2 ק"ג דלעת חתוכה
1 עגבניה גדולה מגוררת
מיץ מלימון גדול
2 כפות סוכר
קורט פלפל
קורט פפריק
100 גר` צימוקים בהירים
1 קופסא רסק עגבניות
4.5 כוסות מים
מלח לפי הטעם



אופן ההכנה:

שופכים לקערה את הסולת ומוסיפים מלח. מערבבים. יוצקים מים בהדרגה תוך ערבוב עד תערובת גמישה ונוחה לעיבוד.   מרטיבים את הידים ויוצרים כדורים. להניח על נייר שעוה.                במחבת מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את הבשר ותוך שימוש במזלג מהדקים את הבשר למחבת, הופכים ומערבבים עד שהבשר מאבד את צבעו הורוד. מתבלים. מניחים להתקרר.    ליצור גומה בכדור הסולת, להכניס פנימה מהמלית ולסגור. להדק היטב וליצור מעין קציצה שטוחה.   מחממים מעט שמן בסיר ומוסיפים דלעת, עגבניה, תבלינים, צימוקים, סוכר, מיץ לימון, רסק ומים ומרתיחים. עם ההרתחה מוסיפים את כדורי הסולת ומבשלים כ 40 דקות על אש נמוכה.      בתיאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אלינוער

מאת: אלינוערעוגות ועוגיות - שונות09/05/097673 צפיות
מי לא זוכר את העוגה של סבתא?!

מאת: אלינוערירקות - שונות09/05/093071 צפיות
אם עד היום לא טעמתם עגבניות ירוקות מטוגנות, מחכה לכם הנאה ענקית. מנה מסורתית של מדינות הדרום בארצות הברית. פרוסות העגבניות טבולות בתערובת חלב. לאחר הטיגון העגבניה פריכה בחוץ ורכה בפנים. תענוג לחיך. ארוחה קלה ומהירה וכמובן טעימה. ממש מעדן. נהדר כמנה ראשונה או כארוחה מלאה ככריך.

מאת: אלינוערעוגות ועוגיות - שונות09/05/096919 צפיות
בחושה, גבוהה, נהדרת

מאת: אלינוערעוגות גבינה09/05/0934928 צפיות
קלה ומהירה. נהדרת גם לטירוני מטבח

מאת: אלינוערבוואריה09/05/0915618 צפיות
בעצמכם לא תאמינו כמה זה קל.המינוס היחידי שיש לבוואריה הזו היא שצריך לחכות כמה שעות עד שתעמוד כמו שצריך. דום!!

מאת: אלינוערבשר בקר09/05/094531 צפיות
מקום שני בתחרות "בשרים"

מאת: אלינוערעוגות תפוחים09/05/096717 צפיות
מומלץ ביותר

מתכונים נוספים בנושא ממולאים - שונות

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/122361 צפיות
מנה לכרובית אפוייה בתוספת גבינות ותבלינים החיבור בין הכרובית והגבינות נותנת מנה מאוד טעימה

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/124242 צפיות
מתכון לכרובית שלמה במילוי בשר מעוד חגיגית ומרשימה והטעם מדהים

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות02/12/113286 צפיות
עלי גפן ממולאים בניחוח בשר טלה מעדן אמיתי

מאת: אמיר רוזןממולאים - שונות08/06/113574 צפיות
תחילת הקיץ, הכרמים מתחילים ללבלב, זה הזמן הכי טוב לקטוף אותם... עלי הגפן הצעירים והירקרקים.. לפני הריסוסים וההדברות, לפני צלקות השמש.. לקטוף ולמלא.קצת מטיש, אבל שווה כל דקה של עבודה..יש מספר דרכים למלא ולהגיש, אצלנו הכי אוהבים הנוסח הזה. ללא בשר, חמצמץ מעט, וקריר.

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות31/03/1110467 צפיות
מנת ממולאים מן המטבח העיראקי

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות27/01/119592 צפיות
המנה הכי מפורסמת במטבח הרומני במקור משתמשים בעלי כרוב כבוש אך אנו נכין מכרוב רגיל למי שמצליח להשיג כרוב שלם כבוש אז הכי מומלץ


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported