חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.11.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פרחי כרובית אפויים בתוספת גבינות

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/20122239 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 כרובית מחולקת לפרחים ומבושלת ברתיחה כ-10 דקות מסוננת מהנוזלים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורד
1/2 כפית אבקת שום
150 גרם גבינת אמנטל מגורדת
150 כרם קשקבל מגורדת
200 גרם גבינת פטה מפוררת



אופן ההכנה:

להעביר את פרחי הכרובית לתבנית אפייה ולתבל בתבלינים, להכניס את התבנית לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות כ-25 דקות, להוציא את התבנית ולפזר מעל את תערובת הגבינות, להחזיר לתנור את הכרובית להמשך אפייה לעוד כ-10 דקות ולהגיש.

בתאבון.

 

תגיות המתכון: פרחי כרובית וגבינות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134213 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134749 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134760 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128200 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124167 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123783 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125873 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא ממולאים - שונות

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/124106 צפיות
מתכון לכרובית שלמה במילוי בשר מעוד חגיגית ומרשימה והטעם מדהים

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות02/12/113142 צפיות
עלי גפן ממולאים בניחוח בשר טלה מעדן אמיתי

מאת: אמיר רוזןממולאים - שונות08/06/113429 צפיות
תחילת הקיץ, הכרמים מתחילים ללבלב, זה הזמן הכי טוב לקטוף אותם... עלי הגפן הצעירים והירקרקים.. לפני הריסוסים וההדברות, לפני צלקות השמש.. לקטוף ולמלא.קצת מטיש, אבל שווה כל דקה של עבודה..יש מספר דרכים למלא ולהגיש, אצלנו הכי אוהבים הנוסח הזה. ללא בשר, חמצמץ מעט, וקריר.

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות31/03/1110339 צפיות
מנת ממולאים מן המטבח העיראקי

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות27/01/119258 צפיות
המנה הכי מפורסמת במטבח הרומני במקור משתמשים בעלי כרוב כבוש אך אנו נכין מכרוב רגיל למי שמצליח להשיג כרוב שלם כבוש אז הכי מומלץ


היה לנו פרסי. מרוקאיסיני תאילנדיעכשיו יש לנו עירקאי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported