חפש מתכונים:       
שלום אורח
04.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פלפלים וקישואים ממולאים בסגנון מזרחי

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות31/03/201111483 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

5 פלפלים מתוקים ומנוקים מתוכנם
8 קישואים נקיים מתוכנים (ניתן להשתמש בקישואים עגולים)
500 גרם בשר בקר טחון (צלעות)
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום כתוש
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
2 כוסות אורז שטופים היטב
1 כף שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט
1 ביצה
1/2 זר פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית כמון

לרוטב:
3 שיני שום כתוש
1 בצל קצוץ
1 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה



אופן ההכנה:

לערבב את כל מצרכי המילוי ולמלא את הפלפלים והקישואים, לסדר בסיר שטוח שיכיל את כל הממולאים, להכין הרוטב בתוך מחבת , להתחיל לטגן את הבצל והשום במעט שמן, להוסיף את התבלינים לערבב ולהעביר לסיר להוסיף מים רותחים עד כדי כיסוי הממולאים להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעה עם מכסה חצי סגור על אש נמוכה.

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135736 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136197 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136184 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129641 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125983 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125039 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129525 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא ממולאים - שונות

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/123252 צפיות
מנה לכרובית אפוייה בתוספת גבינות ותבלינים החיבור בין הכרובית והגבינות נותנת מנה מאוד טעימה

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/125228 צפיות
מתכון לכרובית שלמה במילוי בשר מעוד חגיגית ומרשימה והטעם מדהים

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות02/12/114413 צפיות
עלי גפן ממולאים בניחוח בשר טלה מעדן אמיתי

מאת: אמיר רוזןממולאים - שונות08/06/114846 צפיות
תחילת הקיץ, הכרמים מתחילים ללבלב, זה הזמן הכי טוב לקטוף אותם... עלי הגפן הצעירים והירקרקים.. לפני הריסוסים וההדברות, לפני צלקות השמש.. לקטוף ולמלא.קצת מטיש, אבל שווה כל דקה של עבודה..יש מספר דרכים למלא ולהגיש, אצלנו הכי אוהבים הנוסח הזה. ללא בשר, חמצמץ מעט, וקריר.

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות27/01/1111534 צפיות
המנה הכי מפורסמת במטבח הרומני במקור משתמשים בעלי כרוב כבוש אך אנו נכין מכרוב רגיל למי שמצליח להשיג כרוב שלם כבוש אז הכי מומלץ


היה לנו פרסי. מרוקאיסיני תאילנדיעכשיו יש לנו עירקאי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported