חפש מתכונים:       
שלום אורח
18.05.2022
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

דג הליבוט בגריל בציפוי פריך

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום
6 סטייקים של
דג הליבוט במשקל
180 גרם כ"א
1/4 כוס +
1/2 1 כוס כפיות פירורי לחם
2 כפות מים



אופן ההכנה:

. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.

2. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.

3. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפיה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה, אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.

4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא דגים - שונות

מאת: פזית סבגדגים - שונות24/08/116168 צפיות
הדג מתבשל ברוטב סמיך ביחד עם ירקות, ממש מעדן

מאת: Hilabahatדגים - שונות31/07/114862 צפיות
מהם לצלחת. מתכון קליל וטעים טעים! באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"

מאת: פזית סבגדגים - שונות18/07/115175 צפיות
שיפודי דג נסיכת הנילוס מדהימים.

מאת: שף יעקב דגים - שונות01/05/113498 צפיות
מנה מאוד טעימה מתפקדת כמנה עיקרית

מאת: שף יעקב דגים - שונות10/09/104226 צפיות
מעדן דגים מהמטבח ההודי בתוספת אורז ריחני

מאת: שף יעקב דגים - שונות05/09/105473 צפיות
מנת דגים שמדגישה את טעם הדג

מאת: שף יעקב דגים - שונות25/08/1011007 צפיות
מנת דגים פיקנטית אפשר להחליף את סוג הדג לדוגמא בורי או לוקוס רצוי ללא העצמות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported