חפש מתכונים:       
שלום אורח
08.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קבב אסלי-מנצח !!!

מאת: מתי פרג'יקבב30/09/201025740 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק''ג בשר עגל שמן טחון גס (בקשו מהקצב הוא כבר יבין ויכין)

2 בצלים בינוניים

4 בצלים ירוקים

חצי חבילת פטרוזיליה

רבע חבילת נענע

עלים מ-4 גבעולי בזיליקום

3 כפות רוטב עמבה

1 כפית סומק

מלח גס

פלפל שחור גס

פלפל חריף ירוק - לא חובה



אופן ההכנה:

ראשית יש לקצוץ דק את הבצל ואת הירק,חשוב להסיר את גבעולי הירק לפני הקיצוץ.

להוסיף את כל מרכיבי התערובת כולל הבשר לקערה עמוקה ולערבב הייטב את כל התכולה,תוך כדי הערבוב יש להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אם אתם בעניין פיקנטי חריף אפשר ומומלץ להוסיף את הפלפל החריף וכמובן קיצוץ דק.

לכסות את הקערה ולהניחה במקרר ל-12 שעות - מומלץ לא חובה !!!

לאחר מנוחת הבשר יש לערבב את התערובת פעם נוספת ומכאן הדרך אל המנגל התנור או המחבת קצרה וטעימה.

הכינו את הצורה כפי הרגלכם ותצטרפו אלי ואל חברי שנהנים ממתכון זה.

 

                                                                                     בתאבון

 

                                                                                      מתי פרג'י

 

תגיות המתכון: מתי פרגי, קבבים, קבב אסלי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מתי פרג'י

מאת: מתי פרג'יירקות ברוטב10/11/134392 צפיות
אני מאוד, אבל מאוד אוהב כרובית, כמעט בכל צורה ובהמון סגנונות, מטוגנת בשמן עמוק, מתובלת עם לימון ושום, ממולאת בבשר, קציצות כרובית עם עוף ועוד, ועוד...הכרובית היא לבטח נסיכת המטבח והנסיכה המקסימה הזאת מככבת כמנה חדשה וחביבה במטבח אצלנו בבית, אוספת מעריצים וקוטפת מחמאות, אז יאללה תנסו ותהנו, בתאבון

מאת: מתי פרג'יסלטים - שונות08/07/117766 צפיות
אין, אין, אין כמו עמבה.הריח נשאר הרבה אחרי הטעם, אבל הטעם...הזמינו אותי ל-"על האש" בסגנון ספונטני, כל אורח מביא חתיכת בשר הגחלים on the house.הסלטים הגיעו בסגנון המקרר מהסופר, לא חרם להרוס בשר טוב עם חציל בטעם חומר משמר, או חומוס בטעם קופסה. לא על המנגל לבדו יחיה אדם צריך גם מרגוע לפיתה איזה סלטצ"יק חמוד.עבודת בילוש קטנה במקרר גילתה עמבה, כמה עגבניות חייכניות ובצלים ירוקים שחיכו למושיע.הסלט שנוצר השתלב הייטב בחגיגת הבשרים, כל-כך פשוט, כל-כך מתאים למנגל.בתאבון מתי פרג'י

מאת: מתי פרג'יממרח גבינה21/04/115188 צפיות
ככה בחפיף, להעביר מריחה קלילה על פרוסת לחם טוב, פריכיית אורז או מצה.למי מאיתנו לא מתחשק לפעמים לנגב מתבל גבינה עם איזה פלפל ירוק רענן.קבלו רעיון חביב שבמשרד שלנו , יוזמה נדל"ן, נעשה על הדרך ע"י מי שעובר במטבחון, ומכין לח'ברה שמראים מייד כמה אוהבים אותו (לא ברור את מי יותר את המתבל או את המכין). לפעמים צריך רק סיבה, אבל תמיד זה טעים.

מאת: מתי פרג'יסלטים - שונות21/04/117097 צפיות
ארטישוק עונה קצרה טעם גדול.בשר הארטישוק משמש למתכונים טובים וטעימים, לבישול בשילוב בשר, במילויי בשר, למגוון סלטים בעיקר קרים, ארטישוק שלם מורתח נהדר עם מיונז, לימון ומלח ועוד רבים ומפנקים.הפעם קבלו מתכון קליל, פשוט וידידותי שעושה טוב גם כסלט וגם כנישנוש ליד הטלביזיה הולך מצויין במשחקים של בית"ר.

מאת: מתי פרג'יתה04/02/114123 צפיות
לפני שנים,עת נפתח משרד התיווך יוזמה בירושלים, חשבו החברים המתארחים במשרד, כי המקום הינו שילוב של בית תה ומשרד תיווך.מבחר סוגי התה במקום היה מעניין וטוב היה לבקר ביוזמה אם לא לנדל"ן לפחות לתה טוב.תמיד הפתענו בחליטות תה מסוגים שונים וממדינות שונות.לאחרונה נשבתי בקסמה של הנאה חדשה ונעימה.ביקרתי בחנות בוואדי ג'וז בירושלים,בעל החנות כיבד אותי בכוס תה מהביל,נהנתי ולא הצלחתי לזהות את הטעם המיוחד,הסוד היה מפתיע,זעתר טרי.אימצתי את הפשטות המקסימה ומזה זמן מה כולנו ביוזמה נדל"ן מחוברים לתה עם זעתר טרי.

מאת: מתי פרג'ירוטב לסלט ירקות17/12/107363 צפיות
סלט ירקות עשיר, מלא בצבע, טרי ורענן, כל-כך ישראלי, כל-כך מתאים, נכון ובריא לאכילה. כמעט כל ירק מתאים לסלט או נכון לאמר שאין ירק שאינו מתאים לסלט.הנה רעיון קטן שעשוי להוסיף טעם חדש ונחמד לסלט הירקות שלכם. נסו אל תהססו.במשרד התיווך יוזמה בירושלים, הרוטב הנ"ל מככב בסלט הירקות של ארוחת הצהריים.בתאבון מתי פרג'י.

מאת: מתי פרג'יאומלט ירקות03/12/109847 צפיות
אני גדלתי על עיג'ה, לחביתת ירק יש שם פלסטי מדי, שישאר במסעדות, אני נאמן למקור ונהנה ממנו עד היום.במטבח ביתי אני אחראי על יצור הסנדוויצים לילדי ולמנכ"לית ונושא בגאון בתואר אחראי מטבח הבוקר. החברה בבית יודעים כי לפחות פעם בשבוע העיג'ה תלווה אותם בילקוט או בתיק עם עגבניה חגיגית שמשתלבת בשלמות לאחת ממנות הדרך הניצחיות. לעיתים כשהשעון עם מחוגו הקטן מסביר פניו ואומר קח את הזמן, העיג'ה תוגש בצלחת נאה עם גינוני כבוד בדמות סלט ערבי ויוגרט עם שום ומלפפון. על הדרך אני מפנק באהבה את החברים בתיווך יוזמה.

מתכונים נוספים בנושא קבב

מאת: רמיסאןקבב18/02/129812 צפיות
מקור המתכון מרומניה, נוסה הרבה פעמים ותמיד מצליח!!!מיטיטי - קבב רומני אמיתי.

מאת: שף יעקב קבב20/04/1018068 צפיות
קבב בולגרי מדהים

מאת: שף יעקב קבב20/04/1037498 צפיות
קבב מזרחי המתכון הכי

מאת: שף יעקב קבב19/03/1021410 צפיות
קבב רומני מקורי בתיבול נדיב של שום

מאת: ליאורה לבקבב31/08/0923439 צפיות
קציצות קבב על האש

מאת: שיקבב22/07/0911089 צפיות
רוצים לקבל מחמאות ? הכינו את קבבוני הטלה . מעולה .

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported