חפש מתכונים:       
שלום אורח
07.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בשר אנטריקוט מוקפץ בכרוב כבוש

מאת: שף יעקב בשר בקר03/07/20103374 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

ק״ג סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות של 1-2 ס״מ
2 קופסת כרוב כבוש
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שמן
100 ג״ר בשר מעושן
1/4 כוס יין לבן יבש



אופן ההכנה:

טגן את הבצל עד להזהבה קלה ולהוסיף את הסטייק לטגן עד השחמה ולהוסיף את הכרוב והבשר המעושן לערבב ולהוסיף את היין לטגן עוד כ-5 דקות ולכבות את האש להגיש בתוספת פירה תפו״א עם בצל מטוגן

 

תגיות המתכון: בשר בכרוב כבוש


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134232 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134761 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134771 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128214 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124188 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123795 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125886 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא בשר בקר

מאת: מוסא קפוןבשר בקר20/09/133491 צפיות
זהו מתכון לכל סוגי הבקר זה יוצא רך מאוד וטעים לוקח מעט זמן עבודה אבל שווה כל רגע

מאת: שף יעקב בשר בקר20/03/124340 צפיות
מנה של חזה בקר בטעם מעושן וציפוי מדהים מומלץ להגשה בערב חג

מאת: שף יעקב בשר בקר03/01/123242 צפיות
פסטרומה מעדן טורקי למי שאוהב בשר מיובש מתאים כאפריטיב וגם לכריכים.

מאת: רועי רונן בשר בקר25/08/113855 צפיות
קדרת בקר בטעמים מתקתקים של סיידר תפוחים.מומלץ להגיש על מצע פירה, פירה בטטה ואורז לבן.

מאת: רות זלמתיבשר בקר26/12/108608 צפיות
צלי בקר ביין אדום מתאים לארוכות רומנטיות.אל תשכחו נרות לאווירה מושלמת !

מאת: שף יעקב בשר בקר11/10/107085 צפיות
תבשיל של בשר עם שעועית אדומה בסגנון מקסיקני

מאת: שף יעקב בשר בקר28/08/1013207 צפיות
נתח בקר מרשים מנה מיוחדת לחג מאוד ייצוגי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported